Petua Blind Date :) dari aku yang telah gagal

by - March 15, 2011

Facebook tmpt mencari cinta ?
Oh,no comment.Aku pun pernah dapat pakwe dari situ.Sekali je la.

Cinta alam maya boleh percaya ke ?
Tgk jugak la.Jangan kau cari jemuan,kang tak pasal2 kau kena tipu.Kdg2 kawan kita pun bleh PRANK kita , kes ni mmg naya teruk la.Patah hati wooo...Tapi ada juga yang kekal ke alam perkahwinan .Semuanya tak mustahil . Kekuatan jodoh yang telah ditentukan lah ! :)

Gambar yang kita guna sbg profile kena mcm mana ?
Yang ini penting.Serius PENTING ! aku bercakap dgn pengalaman aku k.Pastikan gambar korang INDAH RUPA DARIPADA KHABAR ,BUKAN, INDAH KHABAR DARIPADA RUPA .Biarlah si dia terima keadaan kita seburuk2nya.Lebih kurang dia ingat kita anak patung kertas  , tapi bila jumpa mcm BARBIE . Haa,baru terkesima si dia . Jangan la biar dia bayangkan kau mcm BARBIE ,tapi bila jumpa mcm anak patung kertas yang dah kena air terkoyak rabak lembik2 dah..ok :) Uji keikhlasan dia

Bahaya tak blind date ?
Tak de la,aku penah sekali.Baik sangat dia.Belanja aku tengok wayang , then KFC lagi , then makan ice-cream coklat samasama :) sweet tak? haha .. EH,tapi depends kat blind date kau la,kalau dah muka macam drug addict ke , rambut sakai , baju lusuh , eeuuwww , aku tak tau nk cakap la . Jangan korang dating dgn Mat Negro suda..kang jd KELDAI DADAH plak..Risiko aku tak tanggung ya .. Aku ckp x bahaya sbb aku kluar dgn laki baik ,tak tau la pasangan korang . U know them better ..

Kenapa aku share benda ni kat blog ?
Saja la nak kongsi,awat tak suka baca ka ?
<--mangkuk tul aku ni,aku tanya aku jawab
<---eh ko ckp aku mangkuk ,ko la mangkuk duk buang masa org baca bnda tak berfaedah
<-- La masalah apa ,blog aku suka ati aku la

STOP MAIZAN! ahaha,readers,maaf,aku sdg mengalami krisis dalaman.Pedulikan perang MAIZAN VS MAIZAN ni.HAHA
<--sah sewel
<-- ko DIAM!

Boleh aku stop sini ?
Stop la maizan oi,takde org baca pun..HAHA


You May Also Like

2 orang rajin komen

  1. WAH....MMG TERBAEK LA ARTICLE NI..hehe

    ReplyDelete
  2. haha..krisis dalaman... :)tenkz fatin

    ReplyDelete