Bf ku kaki pukul (T_T)

by - April 15, 2011

Hmmm,aku pun tak tahu nak mula cerita dari mana...Entah la,aku tak faham kenapa pakwe aku semakin hari semakin garang.Dulu sebelum declare kapel akulah puteri akulah bidadari,sekarang bila aku dah taken by HIM,dia buat aku mcm hamba cinta dia.
Mula-mula suara je dia meninggi.Kadang2 high pitch sampai gelas aku tgh minum pun boleh pecah.Dah tu bila aku tegur, "Pitching lari la bang..." DEBUSSHH , satu penumbuk hinggap kat muka aku yang cun ni.Abis aku terus bertukar jadi Panda.
Bukan tumbuk je.Kadang2 bila dia dah makin ikutkan hati,aku jadi macam bola sepak je..Dia tendang2 sesuka hati.
Aku tak kisah dia buat aku macam tu.Sebab aku sayangkan dia.Aku sanggup jadi tempat dia lepaskan amarah.

DAMN!haha...tu cerita rekaan aku je.Pecaya ke?HAHAHAHA!
Macam bangang kan.Wujud ke perempuan mcm tu dalam dunia ni?Ataupun dah pupus? *aku harap dah pupus!

Tolonglah kaumku yang kusayangi....Jangan la jadi mangsa cinta..Tolonglah....Jom kita renungkan...

Sanggup ke kita bersuamikan lelaki panas baran dan kaki pukul ni?BAHAGIA KE?BOLEH BAHAGIA KE?Sakit kut kena pukul...Kena hentak...Kalau nk try pergi la hentak kepala sendiri sekuat hati kat dinding terdekat dengan anda..Mesti tak sanggup kan.

Kudrat lelaki ni kuat kakak2,adik2 (eh macam jual ubat plak).Sungguh!Depa kuat.Tak tipu ni...

Kalau baru setakat bergelar pakwe makwe,abg ayang,dah mula nak pandai sepak terajang.Korang kata je "Kita clash".
Tu ayat sopan tu...Aku rasa kalau lelaki pun kureng asam je,cakap macam ni "Eh , U dgn perangai busuk u ni , boleh go to hell la "..Amacam ? *haha...mengajar org plak aku ni

Sebenarnya sakit putus cinta ni tak de la tara mana pun.Sikit je.Siput je..Kalau ikutkan hati..Mmg menderita.Ececece...Tapi,cuba jgn dilayan hati tu sgt.Tinggalkan je pakwe tak guna mcm tu.

Korang nak mana ? PUTUS CINTA atau CERAI LEPAS KAHWIN?

So buatlah pilihan bijak.Ramai lagi lelaki baik dalam dunia ni.Serius ramai.Buat apa nak siksa diri bercinta dengan org terkutuk mcm tu?Adakah anda desperate?????Oh,tak patut aku cakap mcm tu..AMPUNNNN!!!

Aku bukan apa...Aku serius tak suka tengok perempuan jadi mangsa cinta.Sedangkan ramai lagi laki baik ada utk korang.

APA???Pakwe korang hensem sebab tu sanggup dilanyak2?C'mon la syg...Hensem?Ada apa pada hensem tu?Nak tanya sikit ni..Muka yang hensem tu boleh jamin korang hidup bahagia sampai ke mati ke?Tolonglaaa...

Hormat diri sendiri la sayang...Baru org hormat kita..Ok..Kalau kita duk buat terhegeh2 kat depa,depa lagi naik kepala la... (bagi yg tak faham 'depa' bermaksud 'mereka')

Aku post ni bukan dalam keadaan emo,tapi aku waras.Aku cuma nak ingatkan kawan2 perempuan aku..Kumbang bukan seekor..Jangan jadi hamba cinta , please .....

Maaf dipinta kalau aku terkasar bahasa.Ni just pendapat aku.Kalau sebarang ketidakpuashatian bolehlah komen , tak pun contact fb aku :) I LOVE BEING A GIRL .

p/s : Pencarian cinta sejati bermula dari sekarang!!! *sila booOOooo aku kerana gedik.hahaha

You May Also Like

9 orang rajin komen

  1. todya!! A+ ntok karangan bm!!! ahahaahahaha~ pnjang ooo~ XD

    ReplyDelete
  2. baca sampai abis dak?

    SILA JAWAB YAAA..

    Atau aku pancung..

    kahkah

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. panjang nya entry ! maklum lah ada pengalaman ,

    ReplyDelete
  5. haha..aku takdak pengalaman kena belasah la...

    ReplyDelete
  6. wah wah . bkn men ag erk post ny nie . huhuhu .

    ReplyDelete
  7. Hye , saya pengomen entry lama hang ! hahahaha

    ReplyDelete
  8. hye . based on your entry , actually im the one from the victim whose my bf are 'kaki pukul' . pantang silap sikit , pelempang and makian hinggap kat muke . dah try tinggalkan dia , ayat mintak clash memang da berulang kali cakap tapi dia follow mana je saya pergi sampaikan jadi trauma dengan laki . even sampai sekarang still taley larikan diri dari dia . sadis kan . malang betul nasib nie :(

    ReplyDelete