Penjelasan kerja gila aku

by - April 06, 2011

Maybe ada yg takkan faham.
Dan aku tahu ada beberapa org yg masih tunggu penjelasan aku.


Aku akan expain pasal ni :








To Fasya and Farahin
Mula-mula aku nak mintak maaf sangat2.Aku bukannya rahsia dari korang berdua aku ada kapel.Sebenarnya aku TAK KAPEL PUN DGN BUDAK ITU.
Aku takkan rahsia apa2 dari kawan2 aku.You know me better ,kan ?

To MR.X (kalau geli jgn baca)
I'm so sorry kalau-kalau ada lukakan hati awk.Saya dan awk tak serasi.Iyalah,waktu chat pun kadang2 tak tahu nk cakap apa.Saya rasa bersalah juga buat awk mcm tu..Sebab saya bukan kategori perempuan kejam.This is my first time downkan org kut.Sy faham apa awk rasa,tapi sy betul2 tak boleh terima awk.
Saya harap awk maafkan saya.Tolong jgn sukakan saya cuma sebab gambar saya dlm fb saje.Dan lupakan saya,I'm not the right girl for you.
Suatu hari nanti awk akan berterima kasih kat saya sbb tak terima awk . Percaya lah.

TO semua orang
Aku masih single.

Ape cakap aku tipu ke?
Tak nak percaya sudah la.
Aku malas nak kapel ni,sebab baru kena brainwash dgn mama semalam.
Bukan pulak aku anti kapel , tapi sebab aku tunggu yg betul2 aku nak.
Eh,apa aku ckp ni?

Haa...kalau kapel, kena ada enset kat tgn selalu.Aku plak jenis,henset kadang2 terbiar tak berbateri seminggu kat celah sofa..So,aku taknak terikat la.Susah...

Lagipun kalau kapel,bila abah nk spotcheck enset ja,aku akan berderau darah.Meremang bulu roma.Berpeluh-peluh.Takut kantoi apa2.Hangpa rasa best ka rasa camtu ? Tak kan...

Kalau kapel jugak kena jaga hati org.Agaknya aku ni pandai ke jaga hati org ? Belum matang kut..Nanti-nanti la aku fikirkan.

Kalau kapel aku kena belajar masak.Huh..Apa kes...?Aku tgk kak aku tak reti masak pun,abg ipar aku syg bagai nak rak.So,laki aku kna la trima apa adanya.

Kalau kapel aku kena bergaya sakan.Org laki mana yg sanggup awek dia skema.KAN MY EX ? HUH~ Aku plak takkan tukar imej aku semata-mata nak puaskan hati org.Biarlah awek orang pakai shawl,apesal buruk sangat ke aku pakai tudung bawal smpai kau nk aku tukar style tudung ? <--Oih maizan,jgn emo di sini!

Sampai masa nanti aku kapel la,tu pun tak tau bila...
Semalam lepas brainwash ngan mama aku sempat buat lawak bodo lg.
Nasib bek tak kena cepuk ngan mama. :)

p/s : Aku suka tgk lelaki berbaju seragam . Polis,askar,bomba,ape2 je la...haha <--orang tak tanya pun maizan...HAHA


You May Also Like

2 orang rajin komen

  1. yaa . ini baru maizan , berani kerani benar

    ReplyDelete
  2. yaa... ini memang maizan :)

    ReplyDelete