Hidup baru di tempat baru dan kawan-kawan baru.

by - June 09, 2011

Hai sayang-sayangku.Lama kan aku tak update. *okey tak de org perasan kan.haha..Takpe-takpe...

Aku update ni pun pakai laptop housemate aku,ya la,aku mana da lappy lagi kan..Tunggu aku dpt ptptn nty aku beli lappy aku update puas-puas dan aku follow back follower yg dah follow aku walaupun aku dah lama sgt tak online.
Thanks tau sape-sape yang dah follow aku.Sumpah aku terkejut gila bila online kan ada lebih 190 dah sedangkan wktu aku tinggal blog dlu dalam 170 je.

OK.
Meh nak cite apa dah jadi dgn hidup aku sekarang.

Actually,aku dah jadi budak U skrg ni.HAHAHA...Ok nampak tak gambar kat atas tu?Kalau tak nampak scroll balik naik!sekarang...!HAHAHA..okey aku gurau je.Tu pic aku kat U nie.
Aku masuk UiTM Kuala Pilah kt N9 ni.Jauh kan! Jauh kan!Huuuuuu....

Course yang aku amik kat sini?Diploma Microbiology la.Serius best gilaa gilaa gilaa ya amat gila best.Okey,nanti next post aku crita pasal dip microb ni tau . tau ... Lagipun aku masih baru nak merangkak setat belajar...
Adik-adik yang tengah nak spm tu,kalau berminat nak sambung medik ke apa ke,aku cadangkan bukak-bukak la mata tentang bidang microb ni k...

Pastu kan adik-adik yang duk asrama,bila masuk U ni,aku rasa hidup asrama mmg macam hell.Haha..ok tu pendapat aku je la.Hidup kat U mmg best,tapi kita kena la pandai-pandai la jaga diri yeee..
Kawan-kawan yang kat sini mmg best amat sangat la.Nanti aku dah ada laptop aku cerita pasal diorang juga ye,,Diorang mmg comel dan baik-baik..

Dulu kan aku pernah cakap aku takkan pakai shawl sbb muka aku bulat laksana bola sepak,tapikan.................Kawan-kawan serumah aku dah bergotong-royong balut kepala aku dgn shawl..Nak tgok tak hasilnya????

Tattara tara....Takde la bola sepak sangat kan...Sayang diorang.Kawan-kawan lama pun aku sayang,kawan-kawan fesbuk serta geng-geng blogger juga kesayanganku =)

Okey la,aku kena bagi laptop beliau balik.Nanti aku update lagi ye.Sayang semua.

You May Also Like

3 orang rajin komen