Buat layout untuk facebook dan cara buang balik ;)

Kebiasaan aku tak log out facebook,tumblr,twitter dan blog aku setiap kali tinggal lappy.Sebab aku malas nak log in balik , heee~

Tapi adik-adik aku yang AMAT bertuah ni dah buat ape ntah ngan facebook aku...Nak menangis aku tengok facebook aku jadi pelik cenggini pagi pagi tadi.

Aku tak suka maybe aku rasa pelik .

ni dia wall facebook aku T___T

Ni home pulak...

siap ade button dislike~!

music box ape plak kat tepi tu~~!!!

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Annoying sangat tau.Aku rasa nak cekik kelima-lima adik aku sebab tak tau sape punya keje ni,nak tuduh salah sorang nanti tak adil,kalau tanya sah2 diorang taknak mengaku.....

TAPI~~!

Aku kan kakak budiman yang ayu lemah gemalai,haha~Aku tak buat la depa depa tu.Aku pun search internet.Rupa-rupanya benda ni diorang download SOCIAL EXTRAS

Aku tanya keje sape memang la tak mengaku.Dah rupa aku kalah singa betina lapar kambing time tu.Hahaha...

Kalau korang berjiwa riang gumbira dan bosan ngan layout facebook mcm adik aku yang sampai skrg aku tak tau mana satu punya keje tu,bolehlah klik sini untuk download software tu.

Kalau korang rasa nyesal tak berlagu sebab application tu SEMAK serta ANNOYING...yeah,kita sejiwa.

Cara nak buang/remove application tu dari membelengu fb kesayangan kita

  • Pastikan anda google chrome
  • klik simbol spanar kat atas tu "customize and control Google Chrome"
  • Pilih tool
  • Pilih extension
  • Cari SOCIAL EXTRAS
  • Klik UNINSTALL
Ok jom hembuskan nafas kelegaan anda~

Sesungguhnya simple lagi best.

Assalamualaikum ~
Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
11/02/2011 7:23 PM ×

nakal jugak adek2mu ni..haha

Reply
avatar
Woofer Storm
admin
11/02/2011 7:33 PM ×

nakal tapi advance adik kamu ni..hehee

Reply
avatar
Miss Eiza
admin
11/02/2011 10:59 PM ×

cikumi & woofer storm : mmg nakal naik pening kepala melayannye..adehh

Reply
avatar
widiea azira
admin
11/02/2011 11:01 PM ×

sy dh buat dulu..berat sgt la delete blk..hahah

Reply
avatar
Miss Eiza
admin
11/03/2011 12:11 AM ×

dh la berat,semak lak tu kan...

Reply
avatar
11/03/2011 12:20 PM ×

haaa ! adik suh stop pesbuk tu XD

kamu di tag untuk contest ni. jom join meriahkan contest ;)

http://kasihdani.blogspot.com/2011/08/contest-hadiah-best-by-jalal.html

Reply
avatar
Miss Eiza
admin
11/03/2011 12:53 PM ×

tejam tejam..haha

ok akak...den serbu blog akak tgk syarat

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon