Sakit hati yang dasyat .

Pernah berharap?
Pastu orang kecewakan?
Benda penting orang tak hiraukan?
Sebab benda tu takda kaitan ngan diorang?
Sebab yang susah tu kau sorang ape diorang nak kisah?
Diorang pun tak pedulik kau susah?
Best kan rasa mcm nie?
Sumpah best ?
Best?

Pernah berjanji?
Janji yang kau amik ringan?
Sebab bukan kau yang tanggung ?
Orang tu yang tanggung lantaklah dia nak berharap?
Ape kau peduli kau cukup semua biaqlah dia nak susah ke melarat ke?
Kau rasa puas lah buat orang macam nie?
Kau suke?
Kau puas hati?
Tahniah.

Pernah sakit hati?
Yang berdenyut-denyut hati tu?
Seriously kau dapat rasa denyutan maha hebat dalam dada
Akibat hati yang nak explode kesakitan?
Memang macam damn?
Seriously ?

Terima kasih 


argghh botak ni tak bagi motibasi kat aku langsung . Woi aku sedih ni pujuk la saaaaaat.................. 

Huahuahua
Takpelahhhhhh sedih macam orang nak mampus

Nobody should know the reasons.

Akmal , cepat ambik saya.(T___T)v
I need u , right here , right now .
Cepatlah...
..................Orang orang menyakitkan hati saya.................
Previous
Next Post »

13 Comments

Click here for Comments
pha is
admin
5/23/2012 8:45 PM ×

pergh.. rilex2.. cool... hehehe

Reply
avatar
JaNnaH
admin
5/23/2012 9:03 PM ×

saba2... asam garam kehidupan.. hi3

Reply
avatar
5/23/2012 9:12 PM ×

sabar ye dear :)

btw , ara letak blog ni kt bloglist.. senang nk bw nnti :))

Reply
avatar
CikMai
admin
5/23/2012 9:33 PM ×

pha : cool..huuu sobs sobs

jannah: (T__T)v

ara afiq : huuu. thanks ye Ara :)

Reply
avatar
Alia Najiha
admin
5/23/2012 11:02 PM ×

Mai. Chill ah beb. haha :DD

Reply
avatar
Chic Na
admin
5/23/2012 11:36 PM ×

take it easy sis. jgn fikir sgt k. :)

Reply
avatar
5/23/2012 11:37 PM ×

Chill tau CikMai. Ignore je k :)

Reply
avatar
Awan Nina
admin
5/24/2012 12:42 AM ×

alahai banyaknya soalan dari atas sampai bawah . nak jawab yang mana satu nih ? haha
sabaq cikmai . tak puas hati gi cakap terus atas muka .

Reply
avatar
5/24/2012 3:25 AM ×

saborr cikmai. untunglah ade bf pebyejuk hati :)

Reply
avatar
mrs mell
admin
5/24/2012 9:59 AM ×

be cool like sifuu. ngee~~~

sabo jela nak..... huhuk

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
5/24/2012 10:34 AM ×

sabar cik mai.
bila kita disakiti berzikirlah then kita akan lebih tenang.

Reply
avatar
CikMai
admin
5/24/2012 12:52 PM ×

thanks kawan kawan semua :")

Reply
avatar
ary_lee
admin
5/24/2012 10:03 PM ×

errr... itu dialog botak dalam drama ke??
Rajinnya mendengar dan menaip..

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon