Kurela menjaga kekasih hati keduamu , demi cinta kita .

Tolong abaikan entry 2012 ini,, kekekekeke

Assalamualaikum . 

Ahaa tudia tajuk tak menahan . Tapi seriuslah , kerana aku sayang sangat kat Akmal , maka haruslah aku menghormati setiap benda yang dia sayang juga. Aku mahu jadi sebahagian dari hidupnya . cintanya , keluarganya :')

Syahdu pulak entry kali nie. Encik Akmal akan melanjutkan pelajaran beliau bermula 23 Jun ini . Bermakna birthday aku 25 haribulan tu takde orang nak sambut dengan aku lah . Ehh itu tak penting , tp yang aku sedihkan beliau tak dapat selalu teman aku hari minggu . 

Yang penting aku kena faham . Masing-masing ada komitmen hidup . Beliau bertukus lumus sekarang demi keluarga masa depan kami juga kan . Sepanjang beliau nak berkursus nanti, beliau ada titipkan sesuatu untuk aku jaga.

Kekasih hati kedua nya.

Yeah dari dulu aku tahu beliau memang punyai kekasih hati selain aku . Tapi seriously aku tak marah , aku pun turut sayang kekasih hati beliau tu . Sebab aku mahu dia selalu bangga punya aku yang selalu menyokongnya dari belakang. Yang menghormati kesukaannya . 

Mulai malam ini , kekasih kedua beliau sebilik dengan aku . Mudahlah aku nak menjaga dan melindungi kekasih kedua beliau tu . Yeah yayang , Mai janji jaga dia sebaik-baiknya . :') Mai sayang awak yayang .

Memperkenalkan bini kedua beliau :)

katil sebelah aku kosong , so no worries la.



Amacam cunnnn tak . 

Ohhh baby baby , I peluk moto U malam ni ye .... lalala~ barang-barang awak pun saya dah kemas cun cun . Awak jangan risau saya jaga semua sebaik mungkin . Sayang awak. Selamat melanjutkan pelajaran . Jaga diri . Belajar elok-elok . I love you .

 p/s : wahhh terujalah dah cecah 1000 follower . Nanti Mai review yang bertuah ye . Sayang korang .
Previous
Next Post »

31 Comments

Click here for Comments
Yana Libra
admin
6/20/2012 9:49 PM ×

wah..besar motor~~

Reply
avatar
6/20/2012 9:51 PM ×

wow...mmg sempoi lah

Reply
avatar
Si Matatajam
admin
6/20/2012 10:04 PM ×

Pesaing hebat tu cik mai... He he..

Reply
avatar
BeRRy MuMMie
admin
6/20/2012 10:09 PM ×

hahaha sgt suwet...

Reply
avatar
jaakechik
admin
6/20/2012 10:23 PM ×

hamboii tajuk! kelass gituuu! hahahha... smoga bahagia yer cik mai

Reply
avatar
CiK FizA
admin
6/20/2012 10:39 PM ×

waahh~ sampai sebilik lah ! sayang sungguh mai kat kekasih ati kedua abg syg ek. hehehe =P

congrats ! Cik Fiza pon trut teruja tgk follower mai ! heee :DD

Reply
avatar
Chic Na
admin
6/20/2012 10:52 PM ×

amboii siap letak lam bilik tu. sebelah katil lg. hikhik.. sayang benor nmpaknya. :)

Reply
avatar
Afiqah Ahmad
admin
6/20/2012 11:02 PM ×

Okeyh Mai seriously jealous ! Haha :D

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:13 PM ×

@Yana Libra hahaha ..rezeki beliau...

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:14 PM ×

@Yana Libra hahaha ..rezeki beliau...

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:15 PM ×

@~MiZz Atie ZieYa~ sempoi ye...hihik..baru sweet...

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:15 PM ×

@Si Matatajam hahaha bersaing ngan mentadak hijau tak kisah..hihi

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:16 PM ×

@jaakechik aamiin ~ tima kasih kak jaa

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:17 PM ×

@CiK FizA haha kesian plak kalau letak luar... hujan panas ...

kannn terharu la ngan semua yg sudi follow...

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:17 PM ×

@Chic Na sayang tuan dia lg.hehehe

Reply
avatar
CikMai
admin
6/20/2012 11:17 PM ×

@Afiqah Ahmad hahahaha ooppsss jgn jgn,... :D

Reply
avatar
CikMai
admin
6/21/2012 12:00 AM ×

@si gadis melayu hehehe jgn marahhhh :P

Reply
avatar
mrs mell
admin
6/21/2012 8:51 AM ×

xdapat peluk orang... moto dia pun jadilah.. hahaha....

Reply
avatar
wani
admin
6/21/2012 9:05 AM ×

homagaddddd... ni memang sayang bebenor ni. glerr sempoi bawak masuk motor dalam bilik.. bravo bravo! ^^

Reply
avatar
6/21/2012 9:51 AM ×

ku tertipu,, uwaaaaaaaa

Reply
avatar
6/21/2012 10:14 AM ×

maiii romantiss awak ne....
waaahhh...kena jga baik-baik moto tuu ehh...hehhehe

Reply
avatar
6/21/2012 11:05 AM ×

Comeyy moto , nak wrna pink boleh ? hewhew,,,

Reply
avatar
6/21/2012 2:23 PM ×

suka N3 yg ini... sweet ! salam kenal n dah follow u 1011

Reply
avatar
cendol
admin
6/22/2012 4:21 PM ×

aww awesome cik mai sanggup bermadu..dgn moto..hehe yeahh !! haha
u rock!

Reply
avatar
ctk
admin
6/22/2012 11:58 PM ×

sweetnyer korang......jge elok2 moto tu, semoga berkekalan dengan ncik akaml :)

Reply
avatar
ctk
admin
6/22/2012 11:59 PM ×

eh cilap...ncik akmal:D

Reply
avatar
Nona Qiyah
admin
11/05/2016 8:55 PM ×

Yela, kenalah sayang barang2 si dia gakk.hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/05/2016 11:44 PM ×

Alamak nona tgk entry lama, malunyeee, hahaha...

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon