Perihal JPJ daku :P

by - June 06, 2012

Alhamdulillah. Alhamdulillah . Alhamdulillah :)

Assalamualaikum .

Akhirnya setelah beberapa dugaan dan dikecewakan JPJ , aku berjaya dapatkan lesen aku harini . Awww~ So sweet lah abang JPJ yang sungguh kacak bergaya itu .

Kali nie aku sangat beruntung sebab dapat tester yang baik . Beberapa kali gak aku konfius pasal gear apa nak guna...Abang JPJ kacak tu yang tolong aku . Sobs sobs begitu terharu.

Untuk repeat JPJ aku kali nie kena bayar sewa tapak RM30 je . Boleh la takde la mahal sangat . 

Balik balik je dari lulus JPJ aku culik kereta mak aku seharian . Walaupun Toyota Unser tu agak besar untuk pemegang lesen fresh dari ladang macam aku , aku redah je.... Gian sangat wa cakap luuuu...

Ok MAMAAA ESOK PINJAM KETA LAGI.alalalala :P

Ok iklan sebentar :
Kepada sesiapa yang berada di daerah Kulim ,Kedah dan berminat nak mengambil lesen , bolehlah menghubungi Kunci Rimbun Driving School di alamat :

861&358 ,Mukim Sungai Ular
Jln Sungai Ular,
09000 Kulim,
Kedah

Tel: 04-491 4770 

Assalamualaikum :)

You May Also Like

21 orang rajin komen

  1. Tahniah kak ! haha . nak tawu tak , masa tgk title entri akak kat dashboard .. Wieya cakap laa .. " Wahh .. dah dpt lesen laa ~ " .. bile klik je masuk blog akak .. adik wieya tergelak - gelak ,, rupenya , gmbr lesen yg akak letak gmbr Patrick ! .. haha ..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mai !
    akhirnya kan ?
    habis lah keta mak lu haha

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah da dapat lesen ye.. tahniah :D

    ReplyDelete
  4. woww..bestnya..dha dapat dha lesen dya..congratz..,then,drive safely..ok..=)

    ReplyDelete
  5. hahha . sis mai , dah dpt lesen kemain lagi yea jenjalan menguasai keta mak anda . haha . anda berhak ! hehe

    ReplyDelete
  6. blogwalking here! haiiii :)

    ReplyDelete
  7. akhirnya. congrats mai. pasni boleh beli keta, kita drift sama. :)

    ReplyDelete
  8. wah...bes la cmni....bawak ct jalan2 taw...hehehe....trus bawak kete ye..bgus2 :D

    ReplyDelete
  9. @dhia adawiyah : hahahaha, terima kasih awak.... nak tgk lesen akak tunggu siap lg seminggu,ekekeke...

    @awan nina : habisss wa culik habis habisan.

    @izara : alhamdulillah :)

    @yana :trima ksih.

    ReplyDelete
  10. @ety salbiah : heee thanks dear...

    @acai : hahaha mak dh tak sempat pgg dahh lepas ney...

    @ana farhana : hai...selamat datang :)

    @chic na : hakhak, bawak pun terhegeh2 ade hati nak drift.ekekeke

    @si gadis melayu : thanks awak :)

    @ctk : hehehehe lepas gian. nak itot ke?

    ReplyDelete
  11. tahniah dear. jaa pun P lagi ni ogos ni baru dpt lesen besar! hikhik...

    ReplyDelete
  12. tahniah ..tapi aku dah dapat lesen kete dan moto lama da..hahahaha ..

    ReplyDelete
  13. Tahniah dah ada lesen ! :D hehe

    ReplyDelete
  14. dah 2 taun lesen lam dompet... haramm... xpandai2 lg bawak.. huhu

    ReplyDelete
  15. bestnya da lepas..tadi test JPJ 2nd time.. tester gagalkan lagi.. sedih3..:(

    ReplyDelete
  16. haha..tahniah!!!lepas ni mai lah penang..hihi

    ReplyDelete
  17. tahniahhhh. lps ni beli kete pulakkkk. hehe. :)

    ReplyDelete
  18. tunggu kete sendri kamu bru nk ikot....hehehe

    ReplyDelete