Tuesday, August 14, 2012

Buat kad raya sendiri :)

Assalamualaikum.

Ehhh ehhh dah tak berapa hari lagi dah kita nak beraya . (T__T) selamat tinggal Ramadhan. Semoga ada jodoh bertemu lagi tahun depan.

Macam mana persiapan raya ? Mai ape pun takde. Sehelai pashmina merah je baru beli, bajunye belum beli lagi. Tak tahu nak beli baju apa nak dipadankan dengan pashmina tu. Pergi shopping dengan Encik Yayang , niat hati nak beli yang sedondon tapi takde yang bekenan dihati. Ada yang cantik , tapi kebanyakan fesyen sekarang jarang-jarang kan, Encik Yayang dah warning jangan pakai cenggitu :P

Bosan tak tahu nak buat ape dekat rumah sewa nie , so Mai pun main-main la godek google , terjumpa blog >KLIK SINI< nie :) Ahaaa.. apa lagi, terus buat kad raya sendiri la , hewhewhew.


Selamat hari raya :) Maaf zahir batin ye kalau ada sepanjang kita berblog, sepanjang kunjungan kawan kawan dalam blog Mai nie, ada yang terkecil hati or tersentuh perasaan dengan penulisan dan kata kata Mai . 

Sayang korang :)

18 comments:

leakedknowledge said...

kosong-kosong juga aku dgn ko mai...salam eidul fitri...mohon ko jangan pelahap sgt mkn bikt dgn kuih raya tu nnt :P

Asmieza As said...

selamat hari raya jugak ! hehehe.

unsecretostory said...

Cantek Kad Raya tue . Simple .
Selamat Hari Raya jugak :)

Mila Ahmad said...

rajinya buat kad raya ye. Selamat hari raya.

mrs mell said...

selamat hari raya syang.. :)

Nurrul said...

Cantiknya ! ! !
Selamat HAri Raya KAk Mai ! :)

Chic Na said...

terbalik lak. selalu org beli baju dulu br beli tudung. huhu..

selamat hari raya mai. maaf zahir & batin. ;)

shedameor said...

selamat hari raya mai. mai datang rumah tahun ni :)

si gadis melayu said...

selamat hari raya cikmai. balik kedah kan.

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Cantik design kad raya , print la , bg kt aku:) hahaha .

LelakiSemalam said...

chomelnya kad raya u...

sha_azmi said...

waa da buat kad raya online..
selamat hari raya mai!!=D

MISS IMAKASIHDANI said...

ehhh puteri kayangan la ^ ^. selamat hari raya maizan :)

en. buaya said...

nak gak kad raya.. sob3..

teha said...

selamat ari ryee :)

Izara4eva™ said...

selamat hari raya maaf zahir n batin :)

amy mya said...

Selamat hari raya :)
Tq untuk link kad raya tuh ! hehehe

Nurmujahidah Ismail said...

nak buat,, tapi,, tak reti,, tk habis2 try buat transparent header,, tak pernah jadi,, geram tol :(