Aku , kau , dan bulan .

by - September 01, 2012



Assalamualaikum .

**On the phone

Wolfy : Awak , keluar la tengok bulan . Saya tengah tengok bulan nie.
Cute Fox     : Alaa umah saya ni bukan nampak pun bulan.
Wolfy : Ala, saya nak tengok bulan yang sama dengan awak.
Cute Fox     : Betul.. tak nampak bulan. Kenapa , phenomena blue moon ke?
Wolfy : Sebab tu la saya suruh pegi tengok bulan.

**panggilan terputus.
** Melangkah malas malas nak pergi tengok bulan sambil dail nak sambung call. Buka-buka pintu. Warghhhhh, terkejut den, laki mana la nie malam malam depan rumah orang.
**Bumm! tutup pintu laju laju.

" MAI!!!!"
"Eh ade orang panggil nama aku ke?"

**Buka pintu slow-slow, gesek gesek mata . Eh betul ke ni.

"Awak ..... Ni bulan awak ada di sini malam nie....." 


******


You May Also Like

38 orang rajin komen

  1. hahah amboi lelakinya dtg buat suprised tu ;D

    ReplyDelete
  2. Untuk hidup berdua,haruslah setia.Peace :p

    ReplyDelete
  3. Ome ! ! ! Kalau Adik dah terkedu tanpa kata2 dah.. haha..

    Pandai cik Akmal buat suprise ! ! ^^
    kenapa lah tak ada kamera yg ambil gambar akak masa nampak tuh.. mesti comel.. :") hehe

    ReplyDelete
  4. @Nurrul memang., tergamam gila. rasa nak pengsan.haha

    ReplyDelete
  5. comelnyeee korang. HAHA. speechless. :)

    ReplyDelete
  6. awesome lah!! apa lagi kawin arr..hoho

    ReplyDelete
  7. suprise!! Ai loike suprise.. Yeah! :D

    ReplyDelete
  8. suwitnya dapat surprise macam tu. ;)

    ReplyDelete
  9. pehh pehh, suwwwit gila. jelousss ! haha

    ReplyDelete
  10. singgah sini n follow.. best2 men lukis2 kt blog awk. hehehe..

    ReplyDelete
  11. aloh aloh aloh.. shuweet la awak.

    ReplyDelete
  12. terbaiklah surprise..huhu

    ReplyDelete
  13. alohhhhh....swettnyer cik abg dye :)

    ReplyDelete
  14. hehehe..sweet sgt.. dtg la jenguk vintage collection kami.. mana tau boleh buat keluar dating :)

    http://befacloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. ololo.. sweetttnyyeee.. nk mcm tu gak ;p

    ReplyDelete
  16. tengok bulan penuh memang cantik...ayie pun suka tgok bulan rasa takjub dgn kebesaran Allah Taala....:)

    ReplyDelete
  17. anda ditag
    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    ReplyDelete
  18. I love the web, simply just a moment back I was searching for a brand new pair of shoes and now I am here. So much info at the touch of a hand, it truly is simply incredible.

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. Kahkahkah, tulah zaman hingusan gini ler.

      Delete
  20. amboi maiiii, romantik naaa poyotito hg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha diri sendiri pun senak membacanya,hahahhahaahahahaha

      Delete