Pinjam 5 minit anda untuk mengenang kisah di Syiria.

Assalamualaikum .

Kanak-kanak tak berdosa ini terkena serpihan bom. Dia kemudiannya cepat-cepat mengeluarkan serpihan bom itu menggunakan tangan, "Sangat panas" Katanya.


Doktor tanya "Apa yang dia fikir tentang revolusi sekarang?"

Dia jawab, "Semoga Allah memberkati FSA"


-Azm



Ya Allah (T__T)



AMARAN 18SG |VIDEO:http://bit.ly/QKLwQ8| Dua budak cedera parah di kepala terkena serpihan bom yang digugurkan tentera Bashar Laknatullah di Aleppo. Salah seorang kanak-kanak tersebut kelihatan berlubang tempurung kepala dan meraung-raung kesakitan. Ya..Allah, selamatkanlah mereka.


-NJB-


Satu lagi Bunga dan burung yang menghiasi Syurga...damailah dirimu disana.


Tidurlah wahai sekalian Arab dan teruslah membisu wahai sekalian muslim.



Video: http://bit.ly/PYtIyk -NJB-


Siapa punca semua ni? SYIAH . Syiah bukan ISLAM. Syiah itu sesat . Tapi ramai yang beranggapan syiah tu Islam cuma berlainan mazhab. Astaghfirullah .....

Syiah sangat bahaya . Tahukah awak SYIAH SESAT sekarang dah wujud di Malaysia. Ya Allah lindungi kami.

bendera "Ya Hussein" dan gambar khomeini cuba dinaikkan oleh syiah melayu pada himpunan sejuta ummah membantah filem innoncent of muslim dhdpn mbc amerika pada hari ini tetapi berjaya dihalang oleh pasukan unit amal.

[ Allahu Akhbar ] sumber : SYRIA CARE

Ia hanya perlukan 5% sahaja orang Syiah Syria untuk musnahkan satu negara bila-bila saja Khamenei kehendaki.. 
Berapa ramaikah Syiah yang berada di Malaysia?

Kejadian berlaku pada Jumaat terakhir bulan ramadhan iaitu Hari Al-Quds sedunia. Gambar menunjukkan ramai orang melayu yang memeluk agama syiah. 

Allahu Akhbar ] sumber : SYRIA CARE

Hasil kerja SYIAH !

Ya Allah selamatkan Malaysia kami dari bahaya SYIAH ini . Hapuskan mereka ya Allah T.T

Kawan-kawan, walaupun kita tak mampu nak mengangkat senjata melawan Syiah di Syria yang galak membunuh saudara-saudara Islam kita disana, marilah luangkan 2 minit anda sedekahkan Al-fatihah untuk mereka disamping berdoa kemenangan di pihak FSA (free syria army) yang sedang berjuang demi Islam.

Bagi yang punya rezeki lebih , ayuh ringankan tangan anda menghulur pada mereka . :")

Bank Islam 12038010067160
Maybank 562106216755
Cimb 12710006188528

Insya Allah , jika tidak keberatan , anda boleh terus mengikuti perkembangan saudara-saudara kita disana dengan KLIK LIKE pada page https://www.facebook.com/syria.care . Kalau tak salah Mai , admin page itu 2 ustaz dari Malaysia , dan 2 ustaz dari Syria yang selalu bagi tahu perkembangan di sana.

Sekian .

Assalamualaikum.

Dalam bergembira , jangan lupa saudara-saudara kita disana, mereka memerlukan pertolongan kita walaupun sekeping doa :'| .
with love- Mai 
Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
Misz Mieza
admin
9/22/2012 6:39 PM ×

Ya Allah, hapuskanlah mereka yang menentang agamaMU.. Sejahterakan roh2 mereka yang teraniaya di sana. Lindungilah bumi Malaysia dari kekejaman kaum Syiah..

Reply
avatar
9/22/2012 8:54 PM ×

Ya Allah...Kesiannnya tengok nasib mereka...sedih pun ada...Ya Allah!! Lindungilah Malaysia..

Reply
avatar
9/22/2012 9:21 PM ×

nauzubillahi minzaalik,, tak nak ada syiah di Malaysia ni ya Allah,, :'(

Reply
avatar
fadz
admin
9/22/2012 9:50 PM ×

Subahanallah

Reply
avatar
9/22/2012 10:28 PM ×

sorry cikmai, kita tak berani nak baca entry ni. =='

Reply
avatar
Azzwaa
admin
9/22/2012 11:11 PM ×

sedih tgk gamba bdk2 yg tak berdosa mnjd mangsa...

terkesan dengan ayat ni :
"Tidurlah wahai sekalian Arab dan teruslah membisu wahai sekalian muslim"

:'(

masa kat makkah aritu..kat hotel..tmpt mkn group kmi kena share ngan group arab ni..haji yg bawak rmbongan kami tu kata drg tu syiah..bila azan drg x pegi solat kat msjid...drg bwat jemaah sendiri..haji tu pun pesan..kalau drg bg makanan jgn ambil...

x silap awa la..syiah ni bukn ke bg drg drh org yg x sefahamn ngan drg halal di bunuh bg drg ?..
wallahualam..
awa x berapa tahu..

tp ..mmg sedih tgk nasib umat islam sekarang...
di palestin...
rohingya..
syria..
dll...

semoga Allah lindungi semua umat islam..
dan tetapkan kita di jalanNYA yg benar....
aamiin ya rabb...

Reply
avatar
aimaniman
admin
9/23/2012 11:27 AM ×

seramnya bila akak bc entri ni... umat islam bukan sj berbeza mazhab malah perbezaan politik pun mnyebabkan mrk berpecah belah...

Reply
avatar
Cik Tie@Akak
admin
9/23/2012 12:34 PM ×

kesiannya anak kecil yg tak berdosa ni..kejam sungguh mereka..
Cik Mai..akak nak tumpang tanya..
kenal tak budak ni?

http://www.facebook.com/boo.yong.16

Reply
avatar
azizah :)
admin
9/23/2012 1:05 PM ×

Ya Allah lindungi mereka...

Reply
avatar
haz
admin
9/23/2012 2:30 PM ×

YaAllah siannye tgk naseb kanak2 yg tak berdosa tuu >.<

Reply
avatar
CikMai
admin
9/23/2012 3:14 PM ×

Cik tie : ehh siapa boo yong tu eh?mai pun tak kenal....

Reply
avatar
Cik Tie@Akak
admin
9/23/2012 9:26 PM ×

dia satu UITM ngan Cik Mai..satu course gak..skrng baru je habis praktikal...nama dia Fadiznur

Reply
avatar
9/24/2012 2:17 AM ×

mashaAllah kesiannya kt mangsa2 kezaliman manusia ni ;(
Semoga Allah melindungi kita dari kezaliman syiah Syria ni..

Reply
avatar
Anonymous
admin
9/24/2012 11:12 AM ×

Sedihhh ! ;((

-www.yanaliyana.com- sbb buat masa skrg takleh pkai gugel dan youtube.. so aku pkai anonymous dlu :)

Reply
avatar
10/02/2012 11:28 AM ×

pergh ngerinye. sian tgk budak2 tu. semoga Allah melindungi mereka serta dijauhkan daripada berlaku dkt negara kite

Reply
avatar
12/01/2012 12:49 AM ×

tolong jgn fitnah syiah...

Reply
avatar
CikMai
admin
2/17/2014 1:17 AM ×

fitnah menda? buta ke apa jadi kat syria? ke awak tu syiah

Reply
avatar