Behind the sad truth .

by - October 27, 2012

Assalamualaikum .


Kan tak tahan azab kerja tesco. So aku amik keputusan berhenti. Dan aku pergi mintak kerja dekat kedai baju pulak. Temporary kan. 

Tadi tuan kedai tu, call aku suruh datang interview.Malangnya mak aku tak ada kt rumah siapa nk hantarkan. 

Sedih gila (T_T).

Hmmmm...Abis aku tengah sedih kawan aku chat. Aku pun ngadulah.


Kita nak panas, Tapi dapat hujan. Tapi kita terlupa lepas hujan ada pelangi indah! 

Thanks kawan, although i'm too sad, i cant even talk just now, but u make me smile :)

Ahaaa.

Assalamualaikum.

p/s: Nak pergi mengenang nasib diri lepas ni nak kerja apa pulak.

You May Also Like

7 orang rajin komen

  1. sabarlah ye syg. insyallah rezeki ada kat mana2..

    ReplyDelete
  2. mungkin ada hikmah di sebaliknya.. berdoa la supaya dapat kerja yang sesuai dengan awak.

    P/S: kalau sudi jangan lupa teka jumlah sos saya di blog saya, mana tau dapat top free :)

    ReplyDelete
  3. kenapa tak tahan cikmai. letih sgt ye. saya tak pernah kerja tesco. cikmai try cari kerja yg kat kedai2 branch kecik2 dlm tesco tu. ade tak.

    ReplyDelete
  4. Sabar yer cik mai.. insyAllah ade rezki lain nanti..

    ReplyDelete
  5. tak mau sedih sedih naaaa. sobs! :P

    ReplyDelete