Behind the sad truth .

Assalamualaikum .

Kan tak tahan azab kerja tesco. So aku amik keputusan berhenti. Dan aku pergi mintak kerja dekat kedai baju pulak. Temporary kan. 

Tadi tuan kedai tu, call aku suruh datang interview.Malangnya mak aku tak ada kt rumah siapa nk hantarkan. 

Sedih gila (T_T).

Hmmmm...Abis aku tengah sedih kawan aku chat. Aku pun ngadulah.


Kita nak panas, Tapi dapat hujan. Tapi kita terlupa lepas hujan ada pelangi indah! 

Thanks kawan, although i'm too sad, i cant even talk just now, but u make me smile :)

Ahaaa.

Assalamualaikum.

p/s: Nak pergi mengenang nasib diri lepas ni nak kerja apa pulak.
Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
cik nana
admin
10/27/2012 7:35 PM ×

sabarlah ye syg. insyallah rezeki ada kat mana2..

Reply
avatar
donnyien
admin
10/28/2012 11:16 AM ×

mungkin ada hikmah di sebaliknya.. berdoa la supaya dapat kerja yang sesuai dengan awak.

P/S: kalau sudi jangan lupa teka jumlah sos saya di blog saya, mana tau dapat top free :)

Reply
avatar
10/28/2012 3:44 PM ×

kenapa tak tahan cikmai. letih sgt ye. saya tak pernah kerja tesco. cikmai try cari kerja yg kat kedai2 branch kecik2 dlm tesco tu. ade tak.

Reply
avatar
10/30/2012 2:47 AM ×

Sabar yer cik mai.. insyAllah ade rezki lain nanti..

Reply
avatar
kura
admin
10/31/2012 6:25 PM ×

tak mau sedih sedih naaaa. sobs! :P

Reply
avatar