Tutor TV SPM : Untuk pelajar SPM dan bakal SPM

by - November 25, 2012

Assalamualaikum :)

Hai . Masih dalam mood cuti? Jangan lupa ye pada pelajaran. Entry kali ni Mai nak khususkan pada adik-adik yang masih dalam mood SPM, terutamanya yang nak naik form5 tahun depan. (next year 2013,Mai ade 3 adik yang akan amik exam besar. Muhammad Adib, will sit for Upsr, Liyana Fauzi for PMR, and Farhah Fauzi for SPM - Good luck)

Ok now actually tengah-tengah online Facebook tadi, Mai terjumpa satu page yang sangat awesome. Bertuah budak-budak sekarang, senang , dengan facebook pun boleh belajar.Simple.Print je note2 dalam page tu.

Contoh :

Physics

Archimides' Principle note
Addmath 

Spm Add Math - Permutation

Awesome,right? Nak Biology? English? Math? Bm? Sejarah? P.Islam ? Bolehlahhhh ke page Tutor TV SPM dekat Facebook okay :)

Ok itu je perkongsian untuk harini , hihihi......

Sedang aku berleter sambil main facebook :

Aku : HAH! korang ni online je tahu. Tak fikir masa depan langsung , tahun depan Adib nak amik UPSR , Yana nak amik PMR, Aah nak amik SPM. Bawa-bawak la study sama. Jangan pikir main je.

Tetibe abah yang tengah dengar ceramah ustaz azhar idrus menyampuk :

Abah : Ha betul . Maizan pun final exam kt uitm . Dah nak tahun akhir.

Ok fine -..- . Kecepek kena kepala.


Aduh...

(^__^)y Bye , see u next entry. Assalamualaikum.

You May Also Like

5 orang rajin komen

  1. padan muka mai,, hahaha,, kan dah kena.. lalala

    ReplyDelete
  2. dulu nak soalan dari negeri lain, kena cari kawan suruh dorang post soalan exam dorg. sekarang ni semua google je. jelousss.

    ReplyDelete
  3. hahahahha.. kena troll balik..

    ReplyDelete