Tutor TV SPM : Untuk pelajar SPM dan bakal SPM

Assalamualaikum :)

Hai . Masih dalam mood cuti? Jangan lupa ye pada pelajaran. Entry kali ni Mai nak khususkan pada adik-adik yang masih dalam mood SPM, terutamanya yang nak naik form5 tahun depan. (next year 2013,Mai ade 3 adik yang akan amik exam besar. Muhammad Adib, will sit for Upsr, Liyana Fauzi for PMR, and Farhah Fauzi for SPM - Good luck)

Ok now actually tengah-tengah online Facebook tadi, Mai terjumpa satu page yang sangat awesome. Bertuah budak-budak sekarang, senang , dengan facebook pun boleh belajar.Simple.Print je note2 dalam page tu.

Contoh :

Physics

Archimides' Principle note
Addmath 

Spm Add Math - Permutation

Awesome,right? Nak Biology? English? Math? Bm? Sejarah? P.Islam ? Bolehlahhhh ke page Tutor TV SPM dekat Facebook okay :)

Ok itu je perkongsian untuk harini , hihihi......

Sedang aku berleter sambil main facebook :

Aku : HAH! korang ni online je tahu. Tak fikir masa depan langsung , tahun depan Adib nak amik UPSR , Yana nak amik PMR, Aah nak amik SPM. Bawa-bawak la study sama. Jangan pikir main je.

Tetibe abah yang tengah dengar ceramah ustaz azhar idrus menyampuk :

Abah : Ha betul . Maizan pun final exam kt uitm . Dah nak tahun akhir.

Ok fine -..- . Kecepek kena kepala.


Aduh...

(^__^)y Bye , see u next entry. Assalamualaikum.
Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
11/25/2012 2:25 PM ×

padan muka mai,, hahaha,, kan dah kena.. lalala

Reply
avatar
11/25/2012 5:15 PM ×

untong bebudak skrg ye =)

Reply
avatar
11/25/2012 8:59 PM ×

bagus entry ni, :)

Reply
avatar
shedameor
admin
11/26/2012 10:22 AM ×

dulu nak soalan dari negeri lain, kena cari kawan suruh dorang post soalan exam dorg. sekarang ni semua google je. jelousss.

Reply
avatar
3/01/2013 4:08 PM ×

hahahahha.. kena troll balik..

Reply
avatar