Kellogg's Speacial K & Lotion Mustajab

Assalamualaikum .

Dah gemuk,dah gemuk,dah gemukkkkkkk~! Aiyark tension woo. Baju itu tak muat pakai,baju ini tak muat pakai. Sayanglah. Habis membazir je duit,takkan nak beli baju baru. Kalau pakai gak, perghh perut dah macam tayar pancit, berlapis. Buat malu jer -..-

Ni semua ni gara-gara bercuti sem haritu la. Mau tak gemuk, setiap hari rutin , tido , makan , online. Takdenya nak fikir bajet beli makanan bagai. Lepastu senaman, memang taklah kan,malas. Kalau nak bersenam senang je, depan rumah Mai ade 3 ekor anjing liar super garang, keluar cari pasal, bagi dia kejar, lari la setiap hari, konpem kurus. Tapi.... ITU KEJE GILA . Muahaha .

So bermulanya semester baru nie, disamping azam nak belajar betul-betul, nak naikkan pointer, aku nak turunkan berat badan. Harap istiqamahlah.


Actually Mai dah pernah makan Special K nie waktu semester 2 dulu , berkesan jugak. Tapi kene ikut plan diet dia lah. Mai sebenarnya lagi suka Nestlay FItness . Sebab lagi sedap, ade buah sekali dalam tu. Tapi semalam pergi Econsave , habis pula. So , pilih jelah Special K, cuma Speacial K nie macam tawar sikit.

Harga dia mai tak ingatlah,dah buang resit .Tapi below Rm15. Beza Kellogg's Speacial K dengan Cornflakes biasa tau . Tak sama. Sebab, kalau u'olls makan Cornflakes biasa , selalunye akan cepat larut dalam susu kan?Pastu jadi lembik. Kannnn? Speacial K tak mudah larut, dia still rangup2. *Kekadang mcm lenguh mulut* . So lebih kenyangggggg! Ahakz.

For the lotion mustajab Halia, Mai pilih yang Superhot.Harga Rm24.Berkesan tak berkesan tak tahu lagi sebab baru cuba kan...Tapi takde lah super hot mana pun, cuma effect panas tu lagi sedap kalau pakai time lepas mandi . Eheh.

Promote pulak hakuuuuuu~

Hahaha, itu jelah nak share.Nanti kalau kurus I update lagi,cewahhh. Kahkahkah.

Assalamualaikum~

Nahhhhhhhhhhhhhhh ni dia sigemuk :3
Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
Misz Mieza
admin
12/06/2012 3:30 PM ×

Nak cepat kesan dia trylah Felinna lotion.. Memang hasilnya best! ^^,

Reply
avatar
nur anis
admin
12/06/2012 3:42 PM ×

saya pun dalam proses diet..jom diet cik mai..:)

Reply
avatar
Afasz
admin
12/06/2012 3:51 PM ×

huhu. pewiiitttt dah kurus ek

Reply
avatar
Misz Mieza
admin
12/06/2012 8:03 PM ×

Hai Mai! MM datang lagi.. Hehe.. Nak bagitau MM ada tag Mai kat SINI.

Jom kasi meriah! ^_^

Reply
avatar
cik nana
admin
12/06/2012 10:19 PM ×

sedapnye kellogs tu makan ngn susu..yang penting jaga makan minum jgn sampai kesihatan terjejas. okay mai :)

Reply
avatar
12/06/2012 10:38 PM ×

takde lah gemuk mana. ok2 la tu. cikmai pakai losyen mustajab tu masa panas2 nk g kelas. baru mujarab. hihi

Reply
avatar
Nurrul
admin
12/07/2012 1:46 AM ×

Cedap ke makan Kelohh tuh ?
losyen mustajab Nurrul slalu guna juga.. hehe. :")

selamat kurus.. *rasa dah kurus dah , tak taw tang mana yg gemok..

Reply
avatar
Nizam Ijam
admin
12/08/2012 11:21 PM ×

nak kurus gak.. :)

saya dah update :)

Reply
avatar
Izara4eva™
admin
12/09/2012 3:57 PM ×

amboii bdiet yeee..

Reply
avatar
EKIN
admin
12/09/2012 5:52 PM ×

tAK lah gemuk.. cuma berisi sikit dari dulu.. tapi tetap ketegori kurus lagi.. tak apa.. mari lah kita menguruskan diri bersama2 ya..

Reply
avatar
12/10/2012 9:09 PM ×

celah mane yg gemuk mai oii,hihih tgk selim jek,,

Reply
avatar
12/10/2012 10:14 PM ×

OE tak pandai nak diet sebab perut selalu menjerit lapar.. hehe... ^^

Reply
avatar
Fariz Reza
admin
12/15/2012 10:25 AM ×

mai rempit jum...ade motor an ?? hahahhaha

From:

Fariz Reza Dot Com

Reply
avatar
hnahdy
admin
12/15/2012 10:15 PM ×

xgemuk la.. kelloggs tu buat biksut pun sedap

Reply
avatar
shedameor
admin
12/23/2012 2:52 PM ×

Dah turun bape kg ? huhu. pakai losyen fellina, berkesan :)

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon