Cemburu

by - March 12, 2014

Cemburu itu sejenis ketakutan,
Ketakutan aku jika hilang engkau.

Hingga aku lupa,
Ketakutan ini boleh membunuh cinta,
Jika ia memamah kepercayaan.

:)

Senyum.
Kerana aku tahu siapa engkau.
Dan bagaimana hatimu.

moral of the story : Beragak-agaklah der. Sometime seseorang tu dah lakukan yang terbaik di belakang kita. Tapi bila kita terus menuduh yang bukan-bukan. Mesti dia hurt kan. Padahal kita, hurt yang kita sendiri cipta.

Relax. Dan chill lah.

You May Also Like

7 orang rajin komen

  1. cemburu tandanya sayang,kot?..kata org tua2 dulu

    ReplyDelete
  2. cemburu tanda sayang. hehehe
    okay, lama gila x singgah sini, sampai template pun dah berubah..

    ReplyDelete
  3. mai, akak buat comeback untuk dunia blogging. hihihi

    ReplyDelete
  4. cemburu membawa padah..hahaa..

    ReplyDelete
  5. :)
    cemburu diam2 jelah kalau hana.huhu

    ReplyDelete
  6. cemburu sebab sayang tapi kalau kita sayang dia ja, n dia xsayang kita mcm buang masa je. hehe

    a;a cemburu pun adakalanya sejenis ketakutan.huhu takut hilang dia

    ReplyDelete