Then & Now


 Assalamualaikum...

Rindu nak throwback gambar lama. Gedik pula nak bandingkan dengan sekarang. AHAKZ.

1. Pakai labcoat dalam lab


Diploma.hitam legam, gambar kena edit utk jadi cerah.HAHA

Degree...haruslah gaya. HAHAHA


 2. Pre-grad

Masa MRSM, 2010 tuuu.haha

Konvo Diploma UiTM

 3. Prop time ambil gambar kelas

Diploma

Degree dah pandai gedik dah....

4, Gambar kelas.

Diploma

Diploma




 Degree





 5. Love




dah la kurus, hitam pula, HAHAHA



BAMBAM DAHHH...Hihi

Okay ramai tanya pasal kulit muka aku kenapa dah tak hitam. Sebab dulu aku kan duduk Langkawi, pulau, panas, pantai. Hitam la . Sekarang dah tak duduk sana, lagipun pakai la sabun beras. Hehe.


Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
elia najiha
admin
2/25/2015 3:30 PM ×

hai kak mai. saya pun ex merbok gak, second batch. selama ni jadi silent reader ja kikiki

Yeay, tahniah elia najiha jadi pengomen pertama!
Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon