Baju Korporat Degree Sains Biomolekul

Assalamualaikum.

Walaupun cuaca panas ,dan sentiasa rasa macam dalam oven. Kitorang kentalkan hati jugak nak merasmikan baju korporat kos kitorang dengan bangganya. Siapa tak bangga dengan kos sendiri weh, study macam nak pecah otak dan organ-organ dalaman. (Padahal sayang kalau tak pakai beli mahal gilossss). Cis -.-






Sejak tengok korea ni gedik benor insan cute bernama Maizan ni asyik bergambar nak acak-acah peace. 

Kehkehkeh.

Kbye. 


Previous
Next Post »

2 Comments

Click here for Comments
Zizie Zack
admin
3/20/2015 9:44 PM ×

baju kelas pun zizie xde.. harapkan lab coat fakulti jela.. huhu

Reply
avatar
CikMai
admin
3/20/2015 11:42 PM ×

lab coat pun bergaya. time lab rosak aircond sengsara.hahah

Reply
avatar