Baju Korporat Degree Sains Biomolekul

by - March 20, 2015

Assalamualaikum.

Walaupun cuaca panas ,dan sentiasa rasa macam dalam oven. Kitorang kentalkan hati jugak nak merasmikan baju korporat kos kitorang dengan bangganya. Siapa tak bangga dengan kos sendiri weh, study macam nak pecah otak dan organ-organ dalaman. (Padahal sayang kalau tak pakai beli mahal gilossss). Cis -.-






Sejak tengok korea ni gedik benor insan cute bernama Maizan ni asyik bergambar nak acak-acah peace. 

Kehkehkeh.

Kbye. 


You May Also Like

2 orang rajin komen

  1. baju kelas pun zizie xde.. harapkan lab coat fakulti jela.. huhu

    ReplyDelete
  2. lab coat pun bergaya. time lab rosak aircond sengsara.hahah

    ReplyDelete