Balik Shah Alam

Besok pagi balik.
Masih tak kemas barang.

Orang lain dah 2 hari pergi Kuliah.

Whatever
Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
muja
admin
3/04/2015 10:56 PM ×

perghhhh.. nampak sedap. tu tak terer lagi tu,, kalau terer tak tahu la tu,, muja pun ada masalah time buat esaimen, muja jenis malas nak mencari, muja suka tulis sendiri tu the extent lecturer suruh muja buat citations,, but for me citations tu macam plagiat versi lembut sikit, hehe

Yeay, tahniah muja jadi pengomen pertama!
Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon