Computer + Biology

Assalamualaikum.

Serius selepas belajar subjek Bioinformatics which is about computer+biology, i rasa macam salah amik kos je.HAHAH.

Takdelah salah sangat. Dah lalui Diploma dan tinggal setahun je lagi nak settle Degree Biomolecular ni. But if ada rezeki nak sambung master lepas ni, ingat dah taknak lalui course yang kena masuk wet lab ni. Nak belajar computer + biology pula. 

Doakanlah.

Yang benar,
Budak takde cita-cita, tapi suka belajar.
Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
Rosmiza Ali
admin
3/18/2015 10:16 PM ×

Bioinformatik.. Pernah gak belajar subjek ni dulu tapi dah lupa langsung dah.. Huhu..
RosmizaAli.Com™

Yeay, tahniah Rosmiza Ali jadi pengomen pertama!
Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon