Computer + Biology

by - March 18, 2015

Assalamualaikum.

Serius selepas belajar subjek Bioinformatics which is about computer+biology, i rasa macam salah amik kos je.HAHAH.

Takdelah salah sangat. Dah lalui Diploma dan tinggal setahun je lagi nak settle Degree Biomolecular ni. But if ada rezeki nak sambung master lepas ni, ingat dah taknak lalui course yang kena masuk wet lab ni. Nak belajar computer + biology pula. 

Doakanlah.

Yang benar,
Budak takde cita-cita, tapi suka belajar.

You May Also Like

1 orang rajin komen

  1. Bioinformatik.. Pernah gak belajar subjek ni dulu tapi dah lupa langsung dah.. Huhu..
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete