Layan Buasir Otak

by - March 06, 2015

Topik Buasir Otak kali ini memang  hot kebaboom. Membincangkan pasal pengertian pseudosains dan sifat orang Melayu (KEBANYAKANNYA) *kang tak mention kebanyakan butthurt semorang* senang-senang je percaya penipuan-penipuan kaki penipu yang mencari sesuap nasik dengan menipu orang yang senang ditipu.AHHH kena buasir otak!

Up to date lah dengan isu semasa yang produk-produk baru kian tumbuh seperti cendawan selepas hujan *bekas A+ Bm SPM* , dekat Fb melambak haaa, dekat insta pun kemain bersaing-saing promosikan produk mereka yang entah ape2 lah tu.

Contohnya : Product stem cell , dari buah .Katanya nak bagi manusia lawa. Stem cell manusia dan stem cell buah? AHHHH  kena buasir otak!

Lepas baca entry , lepak lagi baca komen.

p/s: Sebenarnya tengah bosan, dan letih, dan sedih.


You May Also Like

1 orang rajin komen

  1. kat FB ada page Pseudoscience Watch.. kat situ depa bongkar semua benda benda merepek ni semua...

    ReplyDelete