My own mobile hotspot

Assalamualaikum.

Hi guys . Kaifahaluka (apa khabar) ?

Thanks to Mama and Abah sebab izinkan beli my own mobile hotspot. Yelah kat Kolej penginapan ni mana nak ada wifi, Pilah ada ler. So susah sangat nak buat lab report. Tadi time kelas Method pun doctor ade pesan kalau boleh bawa broadband and laptop ke dry lab nanti, kawan-kawan memang ada tapi taknak susahkan orang.

So after discuss dengan mama and abah, mula-mula pikir nak beli Maxis sebab no contract and just RM68 for 8gb. Tapi kena bayar RM150 dulu first. Lagipun line Maxis kat Kolej Uitm Shah Alam boleh tahan slownya, so aku decide nak beli Yes 4G.

Yes 4G ni before GST takde bayaran pendahuluan yang RM100++ tu, promosi beb. Terus bayar bulanan jer. Pakej student. RM68 for 4GB. Lagipun aku bukan kaki youtube or download bukan-bukan, just nak wiki je,kehkeh, berbaloi la sebab laju and unlimited.

Klik untuk tumbesaran
Taraaa , cute kan bentuk huddle aku. Kecik dan boleh bawak kemana-mana. 

Harap aku jadi lebih productive semester ni. Doakan untuk Noor Maizan Mohd Fauzi dekan yer.

Terima kasih. 

bye.
Previous
Next Post »

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon