Random story

16 Mac 2015.

1200 am -Sebelum tido wish birthday adik.

0645 am - Terlajak bangun subuh, nasib tak terlambat,  kelaparan pulak tu. Lepas solat masak maggie. Kebulur nak mampus dari semalam tahan lapar. 

0900 am - Tidur sekejap, amik energy sebab nak berdepan kelas first untuk sem ni subjek SEJARAH MALAYSIA. Sure bosan kan.

1100 am - Masuk kelas. Terkejut sebab Ustazah Anisah gila gempak , tak mengantuk langsung. Malah insaf duniawi dan ukhrawi belajar ilmu sejarah.

0210 pm - Masuk kelas Method. Mengantuk tapi fight fight fight.

0300 pm - I'm survive! Yeay balik kelas sambil mengutuk orang bawak kereta laju lepastu aku terpeleot jatuh .

Dah la tak tahu nak tulis apa. 

Pengajaran untuk hari ini:

- Jangan berfikiran negative tentang perkara yang kita tak lalui lagi.
- Jangan mengumpat orang , biar orang buat hal, jangan kita buat hal.
- Bawak cekelat masuk kelas.

kbye. entry aku sampah kan. Tak tahu nak update apa T_T


Previous
Next Post »

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon