Sayangi kulit anda. ( Physiogel , Ready for Anything) .

Assalamualaikum.

Cuaca Malaysia sekarang ni makin hebat panasnya. Haritu pergi Alor Setar , drive pulak tengahhari, tudiiiiiaaaa, punya terik rasa terbakar tangan ni. Siap ada pemandu stop tepi jalan turun basahkan kaki dia tepi highway. HAHA, padahal aku tak tau motif mamat tu basahkan kaki dia pon,kekeke.

Ok back to out topic. Panas terik macam ni mesti buat kulit jadi makin kering dan kusam. Selain daripada panas mentari , beberapa sebab kulit tak cantik mcm :

  • Shower 
  • Mandi swimming pool
  • Air-cond
  • Jerebu


So dengan CPUV dari Nuffnang kali ni, aku tertarik dengan Physiogel. Kalau berminat , boleh request free sample dari SINI. 

Alhamdulillah untuk CPUV dari Nuffnang (Click untuk Mendaftar) kali ni. Kena rajin update lepas ni. Bye.


Photobucket
Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
Aujinz
admin
3/03/2015 7:09 PM ×

Nuffnang?
saya dah lama kecewa dengan Nuffnang... hua hua hua

Yeay, tahniah Aujinz jadi pengomen pertama!
Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon