Dating & The Pecal Lele~

by - April 05, 2015


Assalamualaikum.

Hi korang , buat ape tu hari minggu gini, berkubang dalam bilik ke?EHEK.

Tadi buah hati datang melawat, pastu dia ajak keluar makan. So kalau i yang decide tempat makan so haruslah makanan favourite i kan...

Tadaaa~


Pecal lele ni antara yang tersedap aku pernah makan, Selain tu dekat Ampang Kl tapi aku dah lupa kedai tu nama apa.Hihik~

Muka lapar tunggu makanan sampai, yang sorang lagi tu muka notty ape lah tah.HAHAH

'



















Muka happy kemain...Akmal pula memang 'hantu' ikan keli. Ngammm laa~



Sebenarnya bukan Pecal Lele depan Plaza Alam Sentral Shah Alam ni je aku makan harini. Mula-mula makan dekat Restoran Molek Kelate dulu before pergi ke situ. Dia juga sabar je belikan aku air banyak-banyak sebab asyik dahaga. Metabolism aku agak tinggi sebab aku kan hyperthyroidism. Bila makan aku cepat je kenyang, asyik tak habis. Tapi aku cepat lapar juga. Sedih :'(

Terima kasih buah hati sebab awak sudi jadi kawan paling baik untuk saya. Terima kasih untuk Al-Quran tadi, terima kasih sebab melayan girlfriend yang banyak sakit ni, terima kasih belikan stoking sebab kaki yang melecet , terima kasih sebab tak pernah buat saya sedih, terima kasih sebab jadi diary saya versi manusia.

Sorry ending tangkap leleh,HAHAH.



You May Also Like

5 orang rajin komen

  1. Salam. Hee sedapanya pecal lele.

    ReplyDelete
  2. hehe. sy pn gila ikan keli. kehkeh. but rasanya sy tk pnah kot mkan pecal lele tu. dengar pon jarang2 :x

    ReplyDelete
  3. bagus entry ni,,,ada permulaan,konflik,pastu ending,,hahaha,,tangkap leleh beb,,hahahah

    ReplyDelete
  4. saya pun suka pecel jugak.. tapi yg ayam je.. lele kureng..

    ReplyDelete