Dating & The Pecal Lele~


Assalamualaikum.

Hi korang , buat ape tu hari minggu gini, berkubang dalam bilik ke?EHEK.

Tadi buah hati datang melawat, pastu dia ajak keluar makan. So kalau i yang decide tempat makan so haruslah makanan favourite i kan...

Tadaaa~


Pecal lele ni antara yang tersedap aku pernah makan, Selain tu dekat Ampang Kl tapi aku dah lupa kedai tu nama apa.Hihik~

Muka lapar tunggu makanan sampai, yang sorang lagi tu muka notty ape lah tah.HAHAH

'



















Muka happy kemain...Akmal pula memang 'hantu' ikan keli. Ngammm laa~



Sebenarnya bukan Pecal Lele depan Plaza Alam Sentral Shah Alam ni je aku makan harini. Mula-mula makan dekat Restoran Molek Kelate dulu before pergi ke situ. Dia juga sabar je belikan aku air banyak-banyak sebab asyik dahaga. Metabolism aku agak tinggi sebab aku kan hyperthyroidism. Bila makan aku cepat je kenyang, asyik tak habis. Tapi aku cepat lapar juga. Sedih :'(

Terima kasih buah hati sebab awak sudi jadi kawan paling baik untuk saya. Terima kasih untuk Al-Quran tadi, terima kasih sebab melayan girlfriend yang banyak sakit ni, terima kasih belikan stoking sebab kaki yang melecet , terima kasih sebab tak pernah buat saya sedih, terima kasih sebab jadi diary saya versi manusia.

Sorry ending tangkap leleh,HAHAH.



Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
tiga lalat
admin
4/05/2015 6:29 AM ×

Salam. Hee sedapanya pecal lele.

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
4/05/2015 2:43 PM ×

tetiba pula teringin hehe

Reply
avatar
4/07/2015 8:14 PM ×

hehe. sy pn gila ikan keli. kehkeh. but rasanya sy tk pnah kot mkan pecal lele tu. dengar pon jarang2 :x

Reply
avatar
4/09/2015 5:50 PM ×

bagus entry ni,,,ada permulaan,konflik,pastu ending,,hahaha,,tangkap leleh beb,,hahahah

Reply
avatar
Pha Is
admin
4/11/2015 11:04 PM ×

saya pun suka pecel jugak.. tapi yg ayam je.. lele kureng..

Reply
avatar