Rawat Jerawat dengan Doxycycline

Assalamualaikum and hi, apa khabar readers?

Tonight,i'm super excited to tell you my experienced fighting with the pimples on my face. Ada jerawat ni tak best tau, orang selalu pandang serong, kata mereka kami tak pandai jaga kebersihan diri sebab tu naik jerawat. Lebih kejam yang menyindir konon air wudhu' mereka buat muka flawless, apa ingat kami yang berjerawat tidak bersolatkah?

It's okay, mari move on dari kisah sedih itu. 


Alhamdulillah. Cara aku treat jerawat-jerawat durjana itu menggunakan antibiotik Doxycyclin. Ambil dari klinik atas pantauan dan nasihat doctor ya, jangan korang pandai-pandai sendiri pulak.Eheks.

Sekarang cuma tinggal parut je. Hmm, aku tak tahulah produk apa yang bagus untuk hilangkan parut bekas jerawat gitu...

Kalau ada cadangan best,beritahulah,,! Jangan lawa sengsorang je, Hiuhiuhiu.

Tata.
Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
8/20/2015 4:17 PM ×

aaa..kena ambil ubat dekat klinik aestetik ke atau mana2 klinik pon boleh?? tak berani nak suggest produk kat org.. huhu.. kak yoorin pakai produk my beauty herbs.. so far okey laa.. heee..

Reply
avatar
cEro
admin
8/21/2015 1:17 AM ×

AKu pula, zaman berjerawat penuh dah lepas dah...
Alhamdulillah...Tapi yg tak berapa nak best parut jerawat tu, yg mana degil tu memang bertanda sangat dekat muka ni...Sampai laa ni tak dapat cari nak pakai apa boleh hilang parut tu...Sedih :(

Reply
avatar
CikMai
admin
8/21/2015 10:08 PM ×

kak yoorin : thanks akak,nnt mai cari tgk sesuai tak dengan mai..

cEro : Hahah,kalau dh tak boleh hilang jugak,anggaplah tu seni kat muka ,hihi

Reply
avatar
8/22/2015 8:58 PM ×

hiiii.... tengkiu sbb sudi follow belog kite...kite po mengalami maslah jerawat yg heavy jugk lately ni..cam nk try cam petua yang cik mai try....

Reply
avatar
Syira Lokman
admin
8/22/2015 11:55 PM ×

hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

Reply
avatar
8/29/2015 7:30 AM ×

Kes sama macam saya..sedari zaman sekolah menengah masalah kulit muka.. finally lepas kawin baru ok. Sebenarnya masalah kulit muka kita ni dari dalaman kita.. contohnya toksin dlm badan kita. Bila kita nersihkan usus besar kita. Dan cantikkan dalaman kita.. luaran baru terserlah.. bab parut2 ni pun dah semakin hilang.. semuanya dari pemakanan kita.. try cek detox dan toksin dlm badan kita..

singgah lama berkongsi ilmu dari www.mommylina.blogspot.com

Reply
avatar
9/18/2015 11:18 PM ×

Pipi tanpa Jerawat Ibarat Langit Tanpa Bintang

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon