What hyperthyroid done to my face?

by - August 02, 2015


Dulu arrr
Duluuuu

Oh gosh.
It's kinda sad to review back my old photos. I really miss my old skin complexion. I hate you hyperthyroid, you make me ugly AF. 

As you can see, here are my latest skin. Full of 'mini volcano'. I celebrated Eid 2015 with this face. All the makcik makcik kepoh will be like "Ohhh what happen to your skin"... "Jerawat makcik ,jerawat, takkan skittles pulak". Kataku. Dalam. Hati.

Damn.
Now


Eh emosi pula. Yelah. Beraya dengan jerawat kan. Sedih kan?

So dikesempatan ini saya Noor Maizan , ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua pembaca blog saya, dan pembaca entry ini.

Kalau ada nak bagi duit raya boleh minta number akaun.Ihiks. Gurau gurau.
Raya kan sebulan.

OKlah, Undur diri dulu.
Assalamualaikum. Jaga diri. Jangan kena hyperthyroid. Tak best.

You May Also Like

4 orang rajin komen

  1. hi awak. feel sorry to hear you story. semoga you recover soon. i ada masalah acne yg terukk jugak. baaaru je. sedih sebab beraya dengan jerawat lepas tu ada kawan recommend nour ain beauty care/ terkejut sebab berkesann produk tu. maybe awak nak try

    ReplyDelete
  2. thanks raja balkish, skrg mai tgh makan doxycyclin dari doctor. Nanti mai cuba ya...

    ReplyDelete
  3. Dear, kita geng. Reen juga hyperthyroid.. Macam mana keadaan hyperthyroid awak sekarang..? T4 level adakah telah back to normal? Reen masih makan ubat.. Kena dah lama. Tahun 2007.. Cuma jenis manusia yang susah makan ubat.

    Kejap on, kejap off. Itu yang lambat baik. Tahun ni baru start makan ubat semula dengan konsisten.. in sya Allah.

    ReplyDelete
  4. @Reen Johari T4 sy masih tak normal. reen tak pernah kena marah ke dgn dr? sbb mai haritu terskip 2 bulan kena mrah teruk,huhu... entahlah bila nk sembuh, penat dah amik darah and ulang alik hospital

    ReplyDelete