Throwback Bercuti di Langkawi

Assalamualaikum, hi~

Hahaha, pepagi ni rasa rindu dengan bau pantai. Bestnya kalau boleh bercuti lagi, tapi apakan daya aku cuma seorang penganggur. Huaaa... So layan baliklah gambar lama di Langkawi. Aku pergi ikut trip classmates meraikan kami semua dah tamat degree haritu. Hihihi, pestime mama and abah bagi greenlight bercuti dengan kawan, terkezuuut, tapi bersyukurlah.

KESEMUA gambar diambil menggunakan LENOVO S650 aku je, hahaha. Ni pun hasil mengemis dekat kakak lepas phone aku jenis yang sama rosak dulu. Tapi takdelah buruk sangat kan walaupun aku tak mampu nak beli goPro or DSLR mcm orang lain. 

Takpe aku simpan post ni nanti aku dah kaya, mampu beli camera cantik, biar aku tak lupa diri..Kehkehkeh.




A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on


A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

Ya Allah, yang ni paling gua tak tahannn...Cokelatttt everywhere~


A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

Paling best?

A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on
Previous
Next Post »

8 Comments

Click here for Comments
Mila Ahmad
admin
9/23/2016 9:38 AM ×

pergi langkawi kalau tak singh HJ ismail Group or idaman suri memang tak sah.

Reply
avatar
Cik Yaya
admin
9/23/2016 12:16 PM ×

salam jumaat..

wahh..yaya pon lama xp pantai..beshnyer la kan bila dpt bau pntai..

Reply
avatar
9/23/2016 1:30 PM ×

bestnya tengok coklat bersusun tu. macam nak grab semua je. hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
9/23/2016 9:05 PM ×

@Mila Ahmad betul tu akak, kena jalan bnyk kedai baru boleh bt prbandingan harga kan...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
9/23/2016 9:07 PM ×

@Cik Yaya best kan yaya, kalau tak mahu pergi pulau, port dickson pun ada pantai yang cantik...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
9/23/2016 9:08 PM ×

@farhana jafri tahu takpe, masa mai pergi haritu ada cokelat yg nk hampir tarikh luput tau, mcm lg seminggu nk expired tp masih elok, dapat rm8 dua bar cadbury yg besar tu. hihi

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon