Throwback Bercuti di Langkawi

by - September 23, 2016

Assalamualaikum, hi~

Hahaha, pepagi ni rasa rindu dengan bau pantai. Bestnya kalau boleh bercuti lagi, tapi apakan daya aku cuma seorang penganggur. Huaaa... So layan baliklah gambar lama di Langkawi. Aku pergi ikut trip classmates meraikan kami semua dah tamat degree haritu. Hihihi, pestime mama and abah bagi greenlight bercuti dengan kawan, terkezuuut, tapi bersyukurlah.

KESEMUA gambar diambil menggunakan LENOVO S650 aku je, hahaha. Ni pun hasil mengemis dekat kakak lepas phone aku jenis yang sama rosak dulu. Tapi takdelah buruk sangat kan walaupun aku tak mampu nak beli goPro or DSLR mcm orang lain. 

Takpe aku simpan post ni nanti aku dah kaya, mampu beli camera cantik, biar aku tak lupa diri..Kehkehkeh.




A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on


A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

Ya Allah, yang ni paling gua tak tahannn...Cokelatttt everywhere~


A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

Paling best?

A photo posted by Mayy Jie (@noormaizan) on

You May Also Like

8 orang rajin komen

  1. pergi langkawi kalau tak singh HJ ismail Group or idaman suri memang tak sah.

    ReplyDelete
  2. salam jumaat..

    wahh..yaya pon lama xp pantai..beshnyer la kan bila dpt bau pntai..

    ReplyDelete
  3. bestnya tengok coklat bersusun tu. macam nak grab semua je. hahaha.

    ReplyDelete
  4. @Mila Ahmad betul tu akak, kena jalan bnyk kedai baru boleh bt prbandingan harga kan...

    ReplyDelete
  5. @Cik Yaya best kan yaya, kalau tak mahu pergi pulau, port dickson pun ada pantai yang cantik...

    ReplyDelete
  6. @farhana jafri tahu takpe, masa mai pergi haritu ada cokelat yg nk hampir tarikh luput tau, mcm lg seminggu nk expired tp masih elok, dapat rm8 dua bar cadbury yg besar tu. hihi

    ReplyDelete