Kenapa korang perlu masuk bloglist aku?

Hi, good morning~!

Rasanya semua orang tahu apa itu bloglist, dan rasanya juga boleh dikatakan kebanyakan blog akan ada at least satu bloglist dalam blog dia. Function bloglist tu nak senaraikan beberapa blog kegemaran kita dalam blog kitalah, ataupun ada juga orang yang sentiasa update bloglist dia setiap certain period yang dia tetapkan dengan buat segmen bloglist. Ikut koranglah.

Kalau jenis aku, aku sumbat je semua blog yang aku suka baca. Contohnya blog review buku ke, blog banyak tutorial ke, blog isu semasa ke. Then aku sumbat lagi blog yang pemiliknya ramah ramah. Aku memang suka bab blogger ramah ni sebab aku suka tambah kawan baru yang sama passion dalam menulis blog ni. 

Selain tu, yang paling special sekali dalam bloglist aku ni adalah blogger yang letakkan aku dalam bloglist dia. Kadang-kadang aku tak sedar pun, tak khaborkan yeee.. Tengok-tengok dorang ni antara penyumbang terbesar pageview ke blog aku. Ya ampunnn terima kasih naa...

Kenapa korang perlu masuk bloglist aku?
  • Sebab aku akan utamakan untuk blogwalking untuk senarai bloglist aku dulu, baru merayau ke blog mana mana yang lain.
  • Sumbangkan pageview korang, yelah, kalau orang lain tak klik melalui blog aku pun, at least aku sorang akan pergi ke blog korang dan klik apa yang patut, haaa happy tak?

Tapi ramai lagi sebenarnya yang aku belum masukkan ke bloglist aku. Terlepas pandang kadang-kadang. So kalau korang selalu datang blog aku tapi aku belum masukkan dalam bloglist aku, komen kat bawah tauuuu. 

Itu pun kalau korang sudilah terperangkap dalam bloglist aku selama-lamanyaaaaaaaaa....Sudi sudilah okay. 
Tinggalkan link anda dikomen. 

Tata~

Previous
Next Post »

32 Comments

Click here for Comments
Kak Long
admin
10/13/2016 2:26 AM ×

Nak join dalam bloglist juga bole tak..

Ni blog Kaklong : diariasma.blogspot.com :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/13/2016 3:11 AM ×

@Kak Long done kak long, berehhh.

Reply
avatar
BaNu Syah
admin
10/13/2016 3:31 AM ×

nak gak hehe

http://mulan-sahbanu.blogspot.my

Reply
avatar
10/13/2016 8:13 AM ×

Done.. dh exchange bloglist...

letak sy sekali

http://bankami.blogspot.com

http://blogpetua.blogspot.com

Reply
avatar
Ha Syifha
admin
10/13/2016 8:34 AM ×

wahh nak sumbangkan link lah
www.nakahime.blogspot.com

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/13/2016 9:12 AM ×

Nak juga.. hihhihi Reen ni baru nak buat bloglist. Nak buat yang boleh scroll, mudah. Tapi tak faham functionnya. Aiya

Reply
avatar
10/13/2016 10:49 AM ×

Kalau saya ltk semua blog yang sy follow kat list tu. sng nk terjah.hee

blog awk pun ade dlm list. ;)

Reply
avatar
10/13/2016 12:15 PM ×

Nak masuk jugakkkk hehe

www.farahsanusi.com

Reply
avatar
Puan Wawa
admin
10/13/2016 12:33 PM ×

nak masuk juga... hihi

http://vitaminwawa.blogspot.com/

Reply
avatar
Puan Wawa
admin
10/13/2016 12:34 PM ×

dah ada laa.. hihi

Reply
avatar
10/13/2016 12:43 PM ×

Haiii, nak join jugak boleh

Thezafirahnazri.blogspot.com

Reply
avatar
BTS
admin
10/13/2016 1:24 PM ×

Nice blog... followed already

Reply
avatar
10/13/2016 3:06 PM ×

ehem...

www.sallysamsaiman.com

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/13/2016 3:19 PM ×

@Carlos Santiago dah perasan dalam bankami tu, hihihi, thank you, and blog petua tu akan dimasukkan juga...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/13/2016 3:31 PM ×

@Reen Johari hehehe untuk mudahkan kita sendiri blogwalking je...done! hihi

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/13/2016 3:31 PM ×

@C i k R e n e x sorry tak perasan sblm ni, thank you tauu...done masukkan awak dlm bloglist..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/13/2016 3:32 PM ×

@BTS thank you BTS :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/13/2016 3:32 PM ×

Sally n Puan Wawa: saya dah lama masukkan as bloglist dah, hehehehe :P

Reply
avatar
10/13/2016 4:34 PM ×

maiii.. tq sbb link blog busyra ada di bloglist mai. hehe. btw busyra dah masukkan link blog mai di bloglist busyra. maaf busyra terlepas pandang nama mai. tapi memang ingat blog mai selalu, hehe

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
10/13/2016 6:08 PM ×

Yey,.. Alhamdulillah dah ada.. Tq Mai comey..

Reply
avatar
10/13/2016 10:38 PM ×

yeayy blog kc termasuk dlm bloglist noor! :) nak masukkan jugak lah blog noor dalam bloglist kc hehehe

btw nama tajuk bloglist kat bawah tu..lirik perfect two ye? hehhehe

Reply
avatar
Ahmad Hasif
admin
10/14/2016 1:09 AM ×

oo begitu.. betul2 juga.. sy pun lama juga la tak update bloglist diblog nnti ada masa nk update la yg baru.. :)

tgk2 td eh ada rupanya blog ni dalam bloglist di blog yer.. terima kasih..

Reply
avatar
Gee Lion
admin
10/14/2016 2:29 AM ×

Terima kasih masukkan blog kita dlm bloglist awak.
Saya pun dah masukkan awak dlm bloglist saya.
Bukan kat dlm blog bloglist tau, tapi official blog.
^_^

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/14/2016 3:34 PM ×

@sayidah napisah hihi thanks kc. yup lirik perfect two, comel je kan :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/14/2016 3:35 PM ×

@Ahmad Hasif hahaha dh lama dlm list dah sbb sy suka baca..sama-sama :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/14/2016 3:36 PM ×

@Gee Lion wahhh, terima kasih kak Gee...

saya mmg suka baca diari dandelion pun sbb tu dah masukkan dlm list sebelum ni..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/14/2016 3:37 PM ×

@Busyra Bt Takiyudin eh takpeee la busyra...thank you tau selalu dtg sini...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/14/2016 3:37 PM ×

@Lea Azleeya amboi comel ke, ngehehehe, berbunga hati ini :P

Reply
avatar
10/14/2016 6:19 PM ×

Akak pun kadang2 sumbat je sume bloglist.. Hehehe..

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon