Segmen Jom Exchange Link by Mellya Crayola

by - October 07, 2016

click here
Assalamualaikum

Hi korang, apa habaq? Hewhewhew, aku kembali untuk join segmen. Kali ni Segmen Jom Exchange Link dari blog Mellya Crayola. Klik banner cepat untuk join, before 31 Oktober ni. 

Kelebihan join segmen ni?
  • Ada 2 hadiah misteri, yeay!
  • Peluang mendapat kenalan baru merangkap follower and reader blog kita
Best kan. Apalah hadiah misteri tu ye..Hahaha...

Nak bagi laman sosial lain pun aku ni jenis tak reti nak aktif sangat kat tuider (twitter) tu bagai, dan facebook plak more to merepek. Malu nak kasi. Boleh follow Instagram aku kat >SINI< , yang ni je aku selalu aktif, walaupun pakai Lenovo S650 je. Kehkehkeh. 

     "Walaubagaimanapun semua syarat penganjur aku dah lulus dengan jujurnya"

Okaylah korang, yang mana belum join meh la support segmen sis Mellya Crayola ni okay, comey belog dia, rugi tak singgah. 



You May Also Like

8 orang rajin komen

  1. http://madey09.blogspot.my/
    semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya..! Boleh tambah kenalan active bloggers.. :)

    ReplyDelete
  3. thanks awak yg cantik :DD hehe
    SENARAI PESERTA--> http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/senarai-peserta-segmen-jom-exchange.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yg sama :)

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  5. thanks sis sudi join :) hehe
    Keputusan dah kuar . Bolehlah jalan2 blog lain
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/keputusan-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete