Segmen Jom Exchange Link by Mellya Crayola

click here
Assalamualaikum

Hi korang, apa habaq? Hewhewhew, aku kembali untuk join segmen. Kali ni Segmen Jom Exchange Link dari blog Mellya Crayola. Klik banner cepat untuk join, before 31 Oktober ni. 

Kelebihan join segmen ni?
  • Ada 2 hadiah misteri, yeay!
  • Peluang mendapat kenalan baru merangkap follower and reader blog kita
Best kan. Apalah hadiah misteri tu ye..Hahaha...

Nak bagi laman sosial lain pun aku ni jenis tak reti nak aktif sangat kat tuider (twitter) tu bagai, dan facebook plak more to merepek. Malu nak kasi. Boleh follow Instagram aku kat >SINI< , yang ni je aku selalu aktif, walaupun pakai Lenovo S650 je. Kehkehkeh. 

     "Walaubagaimanapun semua syarat penganjur aku dah lulus dengan jujurnya"

Okaylah korang, yang mana belum join meh la support segmen sis Mellya Crayola ni okay, comey belog dia, rugi tak singgah. 



Previous
Next Post »

8 Comments

Click here for Comments
Etuza Etuza
admin
10/07/2016 3:03 AM ×

http://madey09.blogspot.my/
semoga berjaya ya

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/07/2016 4:37 AM ×

Semoga berjaya..! Boleh tambah kenalan active bloggers.. :)

Reply
avatar
10/07/2016 9:14 AM ×

thanks awak yg cantik :DD hehe
SENARAI PESERTA--> http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/senarai-peserta-segmen-jom-exchange.html

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/07/2016 10:07 AM ×

Semoga berjaya dear!

Reply
avatar
Mas
admin
10/07/2016 9:03 PM ×

good luck!

Reply
avatar
Noor Najwa
admin
10/31/2016 6:11 PM ×

singgah dari segmen yg sama :)

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

Reply
avatar
11/01/2016 10:35 AM ×

thanks sis sudi join :) hehe
Keputusan dah kuar . Bolehlah jalan2 blog lain
https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/keputusan-jom-exchange-link-by-mellya.html

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon