Hasil Edit Blog Irismyra , Ini Kisah Tia & Elsalicious

Hasil Edit Blog Irismyra , Ini Kisah Tia & Elsalicious

Alhamdulillah sejak start ambil tempahan, tak putus juga kawan-kawan blogger text nak tempah baju baru untuk blog masing-masing. Hihihi. Terima kasih juga atas kepercayaan yang diberi & suka dengan hasil tangan Mai.

Sejujurnya part ubah coding tu je yang aku suka nak buat. Sampai part design header & footer tu aku lemah sungguh, sebab aku tak kreatif. T_T. Tapi aku akan buat juga yang terbaik untuk semua yang menempah, mujur setakat ni semua suka dan tak pernah kena reject lagi.

Baiklah dalam seminggu ini aku dapat 3 orang customer lagi. Alhamdulillah senang berurusan dengan mereka semua.

-Blog Irismyra-
Hasil Edit Blog Irismyra , Ini Kisah Tia & Elsalicious


-Blog Ini Kisah Tia-
Ini Kisah Tia

-Blog Elsaalicious-

Jemputlah klik pada setiap gambar untuk live preview wajah baru blog mereka. Kalau ada yang nak menempah jemputlah baca detail penuh di SINI sebelum contact Mai.


Previous
Next Post »

21 Comments

Click here for Comments
5/22/2017 9:51 PM ×

Wah tahniah Mai.
Semoga dilumayankan rezeki.

Reply
avatar
Kin Naz
admin
5/22/2017 10:05 PM ×

Cantiknya. Akak suka yg elsa punya. Colour tu memang fav akak.

Reply
avatar
5/22/2017 10:25 PM ×

cantik dan kreatif Mai ni..semoga dimurahkan rezeki dan diberikan idea yg melimpah utk lebih kreatif ya

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
5/22/2017 10:25 PM ×

Elsa 2x tukar header semua ye. Tahniah Mai :)

Reply
avatar
Lulu Matzam
admin
5/22/2017 11:03 PM ×

Alhamdulillah...

Reply
avatar
Lulu Matzam
admin
5/22/2017 11:07 PM ×

Akak suka suka Semua designnyer tak sarat simple jer nampak matured...

Reply
avatar
Mrs Pip
admin
5/23/2017 12:23 AM ×

cantik Mai buat :) ..
semoga bertambah rezeki...

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
5/23/2017 12:42 AM ×

Power betul la mai ni! semuanya cantik tertarik memang da bomb! hehehe ajar sikit syed please.

Reply
avatar
Lina Shaza
admin
5/23/2017 9:18 AM ×

terbaik lah mai....semoga success ye mai

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
5/23/2017 9:21 AM ×

blog elsa tu cantik.. warna coklat..

Reply
avatar
Unni Anje
admin
5/23/2017 1:26 PM ×

TAHNIAH MAII... memang suka hasil tangan mai

Reply
avatar
5/23/2017 1:56 PM ×

untuk awucks :*

https://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/template-baru-blog-elsaalicious.html

Reply
avatar
Jun Zie
admin
5/23/2017 2:12 PM ×

smua cntik =D

Reply
avatar
5/23/2017 11:27 PM ×

smuanyaaa cntik hasil mai edit... <3

Reply
avatar
5/23/2017 11:28 PM ×

suka tngok sbb warna dia lembut!

Reply
avatar
5/24/2017 9:05 AM ×

Alhamdulillah.. Tahniah Mai..

Reply
avatar
5/24/2017 12:22 PM ×

Bestnya pandai edit blog. Teringin nak belajar edit template sendiri.

Reply
avatar
Tia Fatihah
admin
5/28/2017 9:12 PM ×

Suka gila dengan kerja tangan mai :D

Reply
avatar
Cik Tie
admin
5/29/2017 4:27 PM ×

Alhamdulillah, tahniah mai..

Reply
avatar