Hasil Edit Blog Irismyra , Ini Kisah Tia & Elsalicious

by - May 22, 2017

Hasil Edit Blog Irismyra , Ini Kisah Tia & Elsalicious

Alhamdulillah sejak start ambil tempahan, tak putus juga kawan-kawan blogger text nak tempah baju baru untuk blog masing-masing. Hihihi. Terima kasih juga atas kepercayaan yang diberi & suka dengan hasil tangan Mai.

Sejujurnya part ubah coding tu je yang aku suka nak buat. Sampai part design header & footer tu aku lemah sungguh, sebab aku tak kreatif. T_T. Tapi aku akan buat juga yang terbaik untuk semua yang menempah, mujur setakat ni semua suka dan tak pernah kena reject lagi.

Baiklah dalam seminggu ini aku dapat 3 orang customer lagi. Alhamdulillah senang berurusan dengan mereka semua.

-Blog Irismyra-
Hasil Edit Blog Irismyra , Ini Kisah Tia & Elsalicious


-Blog Ini Kisah Tia-
Ini Kisah Tia

-Blog Elsaalicious-

Jemputlah klik pada setiap gambar untuk live preview wajah baru blog mereka. Kalau ada yang nak menempah jemputlah baca detail penuh di SINI sebelum contact Mai.


You May Also Like

21 orang rajin komen

  1. Wah tahniah Mai.
    Semoga dilumayankan rezeki.

    ReplyDelete
  2. Cantiknya. Akak suka yg elsa punya. Colour tu memang fav akak.

    ReplyDelete
  3. cantik dan kreatif Mai ni..semoga dimurahkan rezeki dan diberikan idea yg melimpah utk lebih kreatif ya

    ReplyDelete
  4. Elsa 2x tukar header semua ye. Tahniah Mai :)

    ReplyDelete
  5. Akak suka suka Semua designnyer tak sarat simple jer nampak matured...

    ReplyDelete
  6. cantik Mai buat :) ..
    semoga bertambah rezeki...

    ReplyDelete
  7. Power betul la mai ni! semuanya cantik tertarik memang da bomb! hehehe ajar sikit syed please.

    ReplyDelete
  8. terbaik lah mai....semoga success ye mai

    ReplyDelete
  9. blog elsa tu cantik.. warna coklat..

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH MAII... memang suka hasil tangan mai

    ReplyDelete
  11. untuk awucks :*

    https://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/template-baru-blog-elsaalicious.html

    ReplyDelete
  12. smuanyaaa cntik hasil mai edit... <3

    ReplyDelete
  13. suka tngok sbb warna dia lembut!

    ReplyDelete
  14. Bestnya pandai edit blog. Teringin nak belajar edit template sendiri.

    ReplyDelete
  15. Suka gila dengan kerja tangan mai :D

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, tahniah mai..

    ReplyDelete