Rezeki Menang Mystery Contest By Butik Julita Anje

Butik Julita Anje

Alhamdulillah, rezeki May dah start menjengah, moga berterusan hendaknya May ini membawa berita baik kepadaku (terutama bab kerja,aamiin).

April lalu, blog Anis Khalilah (http://akhalilah.blogspot.my/) telah menganjurkan satu contest dengan bercollaborate bersama penaja Butik Julita Anje untuk berkongsi rezeki dengan kita.

Syukur alhamdulillah kerana entri penyertaan aku telah terpilih untuk memenangi first prize diantara 5 pemenang bertuah lain. 3 dipilih dari penyertaan melalui blog, dan dua lagi dari penyertaan facebook. 


Terima kasih kepada Kak Ju, pemilik butik Julita Anje yang sangat pemurah dan mesra. Semoga semakin murah rezeki Kak Ju selalu. 

Sebenarnya Kak Ju ada satu contest lagi tapi nantilah aku share dihujung entry sebab sekarang aku dah tak sabar nak kenalkan butik Julita Anje dengan korang semua.

 Butik Julita Anje

-Pemilik Butik Julita Anje-

Pemilik butik Julita Anje ini adalah dikenali sebagai Kak Ju. Kak Ju seorang yang ramah dan pemurah so kalau nak tempah apa-apa terus whatsapp je tanpa rasa segan silu shy-shy cat bagai ok.

Cara hubungi kak Ju? Melalui Facebook beliau (KLIK SINI), atau whatsapp 0194154756 untuk respons segera. 

-Lokasi Butik Julita Anje-

Berhampiran Bilion Shopping Kupang Baling, Kedah. Walau bagaimanapun, Butik Julita Anje cover job hampir di seluruh negeri Kedah, Perlis, dan sebahagian negeri Perak.

-Apa ada di Butik Julita Anje-

Macam-macam ada. Tempahan untuk pakej tunang, sehinggalah pakej persandingan di dewan nan indah gitueee. Bestnya di butik ni sebab ada banyak dress sepadan dengan pakaian seragam formal (aku tak tahu la nama sebenarnya apa, muahaha). 

Hihihi, yang nak kawin dengan abam askar macam aku ni eksaited ler tengoknya...

 Butik Julita Anje
Contoh pakaian formal seragam dan dress sepadan. Credit gambar  FB Butik Julita Anje

Pelamin tunang dan kahwin pun ada. Semua hasil kerja Kak Ju memang tip top. Kalau tak percaya tengoklah contoh pelamin kat bawah :-


 Butik Julita Anje
OMG soooooo gorgeousss!!!!!!!!!!!

Dan meja makan + bilik tidur pun Kak Ju ada uruskan pakej. Memang terbaiklahhhh Butik Julita Anje ni!


 Butik Julita Anje
Set Meja Makan

-Harga Pakej Butik Julita Anje-

Zaman sekarang ni semuanya duit-duit-duit. Pengantin belum kahwin lagi dah botak kepala fikir pasal majlis (errr saya tak kutuk awak tau,lalala).

Sesungguhnya Butik Julita Anje amat memahami problem bakal-bakal pengantin ni. Sebab tu pakej yang ditawarkan sangat affordable. Ada pakej murah untuk pengantin yang bajet cukup-cukup tetapi niat yang besar dan suci nak membina masjid, sampailah pengantin yang dah stable luar dalam nak majlis serba grand. Semuaaaaa ada, cari saja paket di butik Julita Anje.

Apapun aku ada senaraikan juga sebahagian pakej yang ada di Butik Julita Anje untuk memudahkan korang mencari pakej yang sesuai. Untuk senarai lengkap semua pakej dan gambar contoh untuk pelamin dan baju, semuanya boleh tengok di FACEBOOK BUTIK JULITA ANJE sendiri. 


Baiklah seperti yang dijanjikan...

Contest terkini di Butik Julita Anje adalah seperti dibawah. Ikutlah beberapa syarat mudah tersebut untuk peluang memenangi hadiah daripada Kak Ju. Semoga berjaya!


Follow
Previous
Next Post »

28 Comments

Click here for Comments
5/24/2017 7:55 AM ×

Wahh tahniah mai. Byk gak tu dptnye. Smga dimurahkn rezeki yer..

Ada add fb ni kt fb. Memang cntik2 plmin n bju dia.tp jauh sgt dr phg.huu

Reply
avatar
Lina Shaza
admin
5/24/2017 8:39 AM ×

wah...murah rezeki maiii...tahniah mai

Reply
avatar
Jun Zie
admin
5/24/2017 10:38 AM ×

thniah tau ! smoga murah rezeki mai slalu,, amin =D

Reply
avatar
E'in
admin
5/24/2017 11:24 AM ×

tahniah mai.. rezeki.. tapi tengok harga pakej die sume murah-murah.. kat jb tak dapat laa harga macam tu.. huhu

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
5/24/2017 12:04 PM ×

Alhamdulillah. Tahniah Mai.

Reply
avatar
Mrs. A
admin
5/24/2017 4:44 PM ×

Wah! tahniah! dah tertulis rezeki Mai.
Mesti happening majlis tunang/kahwin di taja butik Julita Anje kan?

Reply
avatar
5/24/2017 5:20 PM ×

Cantiknyaaa. Murah pulakk tuu pakej pakej.. 👍👍

Reply
avatar
5/24/2017 6:10 PM ×

Aihh untung lah orang belah utaghaaaaaa. Jelous iolls.Dan goodluck untuk Mai netau untung untung kahwin nanti orang sponser yedak hehe

Reply
avatar
I am LZ
admin
5/24/2017 7:43 PM ×

Alhamdulillah rezeki Mai..
Tahniah Mai..
Mai rajin sebab tu dimudahkan rezeki.. ;-)

Reply
avatar
5/24/2017 11:47 PM ×

tahniah Mai..semoga rezeki terus menjengah utk Mai

Reply
avatar
5/25/2017 8:34 AM ×

Tahniah dapat first prize :)

Reply
avatar
5/25/2017 9:55 AM ×

wahh. bestnyaa.. tahniah maii. rezeki berblog.. alhamdulillah..

Reply
avatar
Mrs Pip
admin
5/26/2017 2:43 AM ×

Tahniah may....

Reply
avatar
Nurul Afifah
admin
5/26/2017 2:22 PM ×

Tahniah menangggggg. Btw, dress dgn pakaian seragam tu mmg cantik. Harga pakej pon berpatutan.

// afifahaddnan

Reply
avatar
Nisa
admin
5/26/2017 4:02 PM ×

Tahniah memenangi pertandingan ni. Semoga dimurahkan rezqi setiap bulan :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/27/2017 2:33 AM ×

Perghhhh kalau ada sujud syukur ni. Best tuuuuu...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/27/2017 2:50 AM ×

Terima kasih Semua

MAI AKAN SINGGAH BALAS BALIK KAT BLOG SEMUA YG SINGGAH SINI YA :)

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
5/27/2017 5:26 AM ×

alhamdulillah, rezeki mai. tahniah!

Reply
avatar
5/28/2017 2:08 AM ×

waw!tahniah mayy.. murah betul rezeki dia :)

Reply
avatar
5/28/2017 10:23 PM ×

Wahh tahniah! Memang rezeki awak lah tu dpaat RM100 hihi.

Reply
avatar
Cik Tie
admin
5/29/2017 4:13 PM ×

Alhamdulillah, tahniah mai

Reply
avatar
Mellya Musa
admin
5/31/2017 2:50 PM ×

tahniah mai !!! heheh bestnyaaa menang ^^

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
6/04/2017 11:36 AM ×

Wahhh tahniah Mai!!! Bestnya menang! Pakej cantik dan menarik �� Excited kalau cerita bab wedding ni. Hehe

Reply
avatar