OST Hero Seorang Cinderella buat aku jatuh hati





-Lirik Hero Seorang Cinderella OST-

Kau buatku tertanya
Dikali pertama
Bertentangan mata

Ku selalu merindu
Hadirnya bayangmu
Kau cuit hatiku

Hanya kau yang ku mahu
Sayang jangan terburu
Sampai bila harus ku tunggu
Oh sayang ku malu
Baby baby can't you see
You and I are meant to be
Hanya kita berdua

Sayang bukan ku tak mahu
Bertemu dengan mu
Sayang, siapa la aku
Jangan la bimbang
Sayang, kan ku bina istana
Engkau permaisuri ku
Sweet annn lagu ni. Hehehehe tengah happy-happy counting days gini sis nak dengar yang happy-happy je :)

Follow
Previous
Next Post »

25 Comments

Click here for Comments
Ana Suhana
admin
6/13/2017 11:23 AM ×

Me too. Jatuh cinta dgn cerita dan lagu dia. Haha

Reply
avatar
Mrs. A
admin
6/13/2017 11:49 AM ×

Mrs. A pun follow citer nih! tapi tulah bulan poser ni kadang-kadang tertidur depan tv.

Ada satu malam tu kononnya tak nak tertidur tengoklah sambil duduk biasa tengok sambil baring. Haish!!! duduk pun boleh tertidur jugak bila tersedar scene dia nikah tu dah habis pun ngeh! ngeh! ngeh!

Reply
avatar
Eeiou _
admin
6/13/2017 1:21 PM ×

Wahhhh counting days. hehe. so sweet.

Reply
avatar
aziekz
admin
6/13/2017 4:12 PM ×

Mmg sweeeeeet...ha3

Reply
avatar
6/13/2017 8:23 PM ×

mesti sweet punyaa hakhak :*

Reply
avatar
mamapp
admin
6/13/2017 8:53 PM ×

Mama tak tengok cite ni tapi mama tau kalau dah start tengok mesti xleh stop dah sampai akhir

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/14/2017 12:22 AM ×

Saya tak tengok drama dia kak, takde astro, hehehe. Tapi lagu ni memang sedap :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/14/2017 12:29 AM ×

Hahaha..best tak Mrs.A cerita ni? Aduihh scene penting tu boleh terlepas pulak kan. hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/14/2017 12:59 AM ×

Hahaha layan gak ke Elsa :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/14/2017 1:02 AM ×

Hehehe saya pun tak tengok drama ni. Rasa nak marathon je sekaligus nanti, hehe.

Reply
avatar
6/14/2017 12:22 PM ×

ehhh counting days? wow..teruja Umi nak tunggu entry dlm blog Mai ni.hehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/15/2017 12:06 AM ×

Hehehehe, nanti saya update Umi :D

Reply
avatar
Mrs Pip
admin
6/15/2017 12:25 AM ×

Mrs Pip pun suka OST HSC ...
Mrs Pip pun tiada astro, tapi tengok kat youtube ..
untuk HSC ni, ramai pula yang upload kat youtube :)

Reply
avatar
Lina Shaza
admin
6/15/2017 8:19 AM ×

semua pakat tengok....kena tengok maraton la nih...byk dah ketinggalan..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/15/2017 10:24 PM ×

Hahaha semangat Mrs Pip tengok kat Youtube :P Best tak? Tapi lagi trending Andainya Takdir kan sekarang?

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/15/2017 10:26 PM ×

Hahaha saya lagilah, tak pernah tengok langsung, hahaha. Layan lagu je :P

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
6/16/2017 1:16 AM ×

Drama ini popular juga kan...juga yang saya tahu banyak mengenai drama andainya takdir.

Walaupun tak ikut pun drama tu

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
6/16/2017 1:16 AM ×

Salam ramadhan noor maizan

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/16/2017 4:25 AM ×

Hero seorang cinderella popular sebab pelakon, andainya takdir popular sebab jalan cerita, kan.

Hehehe saya tak ikut both drama pun. cuma baca status2 orang je. terkesan betul nampaknya.

SALAM RAMADHAN juga :D

Reply
avatar
6/16/2017 8:02 AM ×

Suka bait bait lirik lagu ni. Huuu

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/16/2017 2:02 PM ×

Best kan... ada la fefeling irwanshah & acha sikit, haha

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
6/19/2017 1:26 PM ×

Siqah suka lagu ni!! Eh memang suka semualah yang berkaitan HSC 😍

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
6/19/2017 5:07 PM ×

Yes!! Geng. Skrg officially mengumumkan Mai peminat fazura, haha.

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon