Vote 'missobsesi.blogspot.my' di Meteora Site of The Month

Site of The Month | Yezza, haritu aku ada nominated blog sendiri untuk jadi calon Site of The Month di Meteora, muahaha pathetic gila tak? Jika blog aku terpilih sebagai Site of The Month maka akan dipaparkan sepanjang bulan Ogos di website Meteora. 

Site of The Month
Vote?

Ala-ala macam segmen bloglist la, tapi kali ni aku memerlukan sumbangan vote dari korang supaya terpilih. Ada 7 website terpilih termasuk aku untuk sesi August Site of The Month ini, antaranya :

  • Ct Roxalynna NH : Personal Lifestyle Blogger
  • Helloaiman
  • LOVE IS SIMPLE
  • Mayy Jie's Random Thoughts <Undi Sini Tau, Hihiks>
  • Naseha Syahira
  • Sharing to Someone I Love
  • Starlavenderluna's Journal Of Life

Kalau korang rasa aku patut menang sebagai blog favorite korang di Meteora Sites of The Month dan dihati korang, cewahhh, jemputlah sumbangkan vote kepada aku ini.


Vote Your Favorite Blog Here

Vote Here


Follow
Previous
Next Post »

19 Comments

Click here for Comments
Kin Naz
admin
7/16/2017 10:05 PM ×

Ekhm jangan lupa vote akak tau heheh

Reply
avatar
7/16/2017 10:51 PM ×

done vote mai syg. semoga menang ;)

Reply
avatar
7/17/2017 1:07 AM ×

Wahhh ..mcm mana mao join nie hahaha xD

Reply
avatar
Mrs Pip
admin
7/17/2017 2:13 AM ×

Congrats mai

Reply
avatar
Mazni Azmi
admin
7/17/2017 9:48 AM ×

Selamat berjaya ya mis obsesi

Reply
avatar
Nurul Rasya
admin
7/17/2017 10:41 AM ×

Good luck! I put my vote for you xD

Reply
avatar
7/17/2017 11:46 AM ×

done!..semoga berhasil ya Mai

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
7/17/2017 12:46 PM ×

Wahhh moga mai terpilih...

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
7/17/2017 5:26 PM ×

Semoga berjaya Mai...

Reply
avatar
Nurul Afifah
admin
7/17/2017 6:35 PM ×

Lupa nak cakap haritu nampak tweet teros vote. Lwaknya taw blog HELLO AIMAN je yang lain taktaw so kira jujurla kan vote ai. haha. taktaw pon ada benda niii.

// Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
HERE

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/18/2017 2:12 AM ×

thank you semua. Nanti saya singgah balas ya

Reply
avatar
Cik Tie
admin
7/18/2017 9:49 AM ×

Congrats mai

Reply
avatar
mamapp
admin
7/18/2017 10:37 AM ×

Nak vote semua boleh tak? Semuanya mama suka

Reply
avatar
Jun Zie
admin
7/18/2017 5:20 PM ×

wahhh all the best maii !!! xD

Reply
avatar
7/18/2017 10:04 PM ×

Hihi Dah vote awak... =)

Reply
avatar
7/20/2017 10:34 AM ×

Semoga Berjaya Kak May....

Reply
avatar
7/24/2017 8:55 PM ×

Semoga berjaya mai..

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon