PLANNER GIVEAWAY BY EECA SHYAA

Klik Untuk Join
PLANNER GIVEAWAY BY EECA SHYAA | Mai mengaku memang Mai bukan seorang organized person, yang memang ada misi visi hidup setiap hari + Mai ni sejenis nyanyuk juga, kahkahkah, blame the hyperthyroid, not me. Jadi untuk overcome masalah ni dan jadi lebih produktif, Mai wajibkan diri berdamping dengan planner untuk plan hari & minggu yang lebih smooth, tanpa tertinggal apa-apa yang penting. 

Planner 2017

Excited hati mak nok tengok Eeca buat giveaway planner. Lawa pulak tuuu. Kalau dapat save la budget Mai untuk planner next year, haha. Harap ada rezeki la, kekekeke.

Tapi kalau rezeki korang, Mai redho jelah. Nak tengok rezeki sapa? Jomlah bersaing cara sihat, haha. Cepat join planner giveaway ni.

KLIK BANNER KAT ATAS TAU, BEFORE 31 OGOS KALAU TAKNAK MENYESAL!

Follow
Previous
Next Post »

38 Comments

Click here for Comments
8/12/2017 7:53 PM ×

wah cantik planner tu. gudluck mai :)

Reply
avatar
8/12/2017 8:18 PM ×

Mudah2an ada rezekinya

Reply
avatar
Kin Naz
admin
8/12/2017 11:28 PM ×

Hehehe. Good luck mai. Akak pun nak try la

Reply
avatar
8/13/2017 1:19 AM ×

gud luck mai.. mmg cntik planner tu.. <3

Reply
avatar
8/13/2017 9:11 AM ×

Comelnyaaaaaa, noted tepi dulu nanti nak join hehe

Reply
avatar
mamapp
admin
8/13/2017 9:38 AM ×

Good luck Mai

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
8/13/2017 10:44 AM ×

best of luck maii

Reply
avatar
qaseh dalia
admin
8/13/2017 11:00 AM ×

Cantik , gud luck naa

Reply
avatar
8/13/2017 2:44 PM ×

Good luck dana selamat bersegmen kak. :D

Reply
avatar
8/13/2017 9:21 PM ×

Cantiknya planner😍

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
8/14/2017 12:12 PM ×

Good luck mai :)

Reply
avatar
Mas_FVOME
admin
8/14/2017 7:11 PM ×

good luck Maii!

Reply
avatar
Mellya Musa
admin
8/14/2017 8:42 PM ×

good luck mai heheh

Reply
avatar
8/15/2017 9:58 AM ×

Best of luck Mai.. Assalamualaikum, tahniah kerana anda merupakan penerima 1 botol serum rambut daripada saya.. Untuk butiran lanjut, jemput baca entri terbaru saya

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/08/top-commentor-julai-ogos-2017.html

Tahniah sekali lagi...

Shikin Razali

Reply
avatar
Ahmad Hasif
admin
8/15/2017 12:03 PM ×

semoga berjaya mai.. :) cantik juga planner tu.

Reply
avatar
Kak Long
admin
8/15/2017 5:40 PM ×

Good luck Mai :)

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
8/16/2017 11:11 AM ×

semoga berjaya MJ

Reply
avatar
Dedaun Comel
admin
8/17/2017 3:09 PM ×

Bagus kalau ada planner ni.. senang nak track perancangan. boleh tahu bila masa2 yang terbuang tanpa disedari

Reply
avatar
May Ann
admin
8/17/2017 9:27 PM ×

Nice giveaway!

Reply
avatar
mamapp
admin
8/19/2017 8:09 PM ×

Good luck mai

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
8/20/2017 2:12 AM ×

Good luck maii!!! samalah syed pun bukan jenis yang organized kahkah.

Reply
avatar
Unni Anje
admin
8/20/2017 12:31 PM ×

good luck mai.. In Shaa Allah ada rezeki

Reply
avatar
mamapp
admin
8/21/2017 10:58 AM ×

Good luck Mai

Reply
avatar
8/21/2017 11:26 AM ×

Best of luck, Mai...

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
8/23/2017 6:12 PM ×

Best of luck Mai :)

Reply
avatar
8/24/2017 3:07 PM ×

Good luck for GA kak Mai. GV rasa pernah komen kat post ni. huhu.

Reply
avatar
Jun Zie
admin
8/25/2017 10:14 AM ×

comelnya =) wish u luck mai =D

Reply
avatar
8/25/2017 5:40 PM ×

semoga berjaya my dear ;)

Reply
avatar
8/25/2017 7:49 PM ×

good luck sis..dari GA yang sama

jom join
https://aztieyshana.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/28/2017 9:50 PM ×

:lv :lv :lv :lv

THANK YOUUUU SEMUA YANG WISH. NANTI MAI SINGGAH BALAS YA



Reply
avatar
Eeca Shyaa
admin
9/09/2017 10:26 PM ×

Thank your for joining! <3

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon