Sulaman Comel Merdeka Contest | 31 August 2017

Sulaman Comel Merdeka Contest
Klik Untuk Join


Sulaman Comel Merdeka Contest | Assalamualaikum semua~! Korang dah join ke belum Sulaman Comel Merdeka Contest yang best ni? Kalau belum baik cepat-cepat join sebab hadiah memang lumayan tau walaupun syaratnya semua senang-senang.

 SYARAT-SYARAT UNTUK MENYERTAI

1- Buat satu entry bertajuk "SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST"
2- Copy banner di atas dan backlink kan semula ke sini.
3- Follow blog Sulaman Comel Kak Noor dan Sis Hawa
4- Like pages Chubby Baby Best
5- Follow IG @sulamancomel [jika ada akaun Instagram]
6- Tinggalkan link entry anda di ruangan komen 


HADIAH UNTUK PEMENANG :

Tuala Sulaman Pakej Family untuk 3 ORANG BLOGGER yang bertuah! Set Pakej Family ni best tau sebabnya terdapat 3 helai tuala.
1 helai tuala Mommy
1 helai tuala Daddy
1 helai tuala Si Comel


TARIKH CONTEST BERLANGSUNG 

- 1 Ogos hingga 31 Ogos (Merdeka! Merdeka! Merdeka!)
- 1 September (Pengumuman pemenang melalui cabutan bertuah)

______________________

Aduhhh bestnya hadiah... Bukan sehelai dua, tapi TIGAAAA HELAI tuala siap dengan sulaman nama tu, perghhh best sangat-sangat! Dan pemenang pun sama, bukan seorang dua, tapi TIGAAAAA ORANG pemenang kak Noor cari tau.

Andainya ditakdirkan aku menang, aamiin,aamiin. Aku berniat untuk hadiahkan tuala tu untuk abah, dan mama, hehehe. Tuala si comel tu pula sebab aku dah tak comel, aku nak hadiahkan untuk anak buah aku Little Chacha. Tapi kalau tuala si comel tu besar (saiz dada sampai lutut org dewasa) confirm lah aku tak jadi bagi kat Chacha, kahkahkah.

Okaylah dah merepek pula. Kalau nak join jangan lupa klik banner kat atas tau. Sebab 3 pemenang tuuu. Mungkin rezeki kita bertiga (cakap dengan bakal pemenang), HAHAHA. 

Bye!


Follow
Previous
Next Post »

20 Comments

Click here for Comments
8/03/2017 5:22 AM ×

Semoga ada rezeki mai..

Reply
avatar
8/03/2017 8:00 AM ×

terima kasih sbb join ya. KakNoor pun dah excited ni nak siapkan sulaman nama untuk bakal2 pemenang tu... siapalah 3 orang yg bertuah tu agaknya... kita sama2 tunggu dan lihat :D

Reply
avatar
Ajuya Rashid
admin
8/03/2017 11:35 AM ×

singgah dari segmen yg sama

Reply
avatar
8/03/2017 2:06 PM ×

all the best! Bookmark dulu haha

Reply
avatar
JAMIL HASHIM
admin
8/05/2017 9:39 AM ×

SINGGAH PAGI

https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/sulaman-comel-merdeka-contest-31ogos2017.html

Reply
avatar
8/08/2017 11:01 AM ×

Best of luck, Mai.. Akak pun join jugak, moga-moga ada rezeki untuk kita semua...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/10/2017 12:47 AM ×

Aamin, thanks kak Sha :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/10/2017 12:48 AM ×

Sama-sama kak Noor, hehe. berdebar ni, haha manyakkkk suspen :P moga ada rzeki saya.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/10/2017 12:57 AM ×

Terima kasih singgah :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/10/2017 12:58 AM ×

Join tauuuu, hihihi hadiah best ni...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/10/2017 1:10 AM ×

Terima kasih :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/10/2017 1:11 AM ×

Terima kasih ya singgah :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
8/10/2017 1:12 AM ×

Aamiin, aamiin. Terima kasih...Semoga berjaya juga kak shikin :)

Reply
avatar
8/10/2017 8:14 PM ×

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar
8/11/2017 4:22 AM ×


Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar