First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤
Click to Join Us!
First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ 

Siapa suka cantik angkat tangan! Fuhhh semua orang suka nak jadi cantik kan. Sedangkan Allah pun sukakan kecantikan dan keindahan, sebab tu la kita kena jaga diri kita elok-elok bagi cantik sokmo. Giveaway kali ini sangat special sebab hadiah-hadiahnya ada semua yang kita perlukan untuk tampil cantik.

Dalam Beauty Box ini akan ada facial foam, toner, lotion, hair mask, facemask, liquid powder, dan macam-macam lagi! Bak kata Mellya hadiah ni worth to RM250 tau! Durian runtuh betul lah kat siapa-siapa yang dapat ni.

Apa yang kita perlu buat utk menang GA ni pun mudah. Semudah A, B, C gittueee. Kenapa ABC?

A - FOLLOW BLOG PENAJA
B - FOLLOW INSTAGRAM PENAJA
C - LIKE FANPAGES PENAJA

See... Mudah betul. Lepastu create la satu entry macam iols tengah tulis sekarang ni. Hahaha.

Pssst, siapa penaja GA awesome ni? Jeng jeng jeng. Of course blogger-blogger yang awesome juga, macam Mellya,  Mrs Pip, Shafyqah, Aira, SyahirahValiant, dan Siqahiqa ni!

Seorang pemenang bertuah dicari mereka untuk memiliki Beauty Box with Love ni, ohooo, sengit nampaknya persaingan ni.

Ohhh Beauty Box, milik siapakah dikau ini?

Suspens kan. Haha. Beauty box ni mungkin milik saya, atau mungkin juga milik anda. Tapi tak mungkin milik anda kalau anda tak join, so apa lagi meh cuba nasib ramai-ramai sebelum tarikh tamat 20 Oktober ni k.

Facebook : Noor Maizan
Instagram : @noormaizan


Follow
Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
mamapp
admin
9/29/2017 7:53 PM ×

Good luck mai

Reply
avatar
9/29/2017 8:26 PM ×

Good luck mai. Akk pun join jgk. Hee

Reply
avatar
9/30/2017 1:27 AM ×

Good luck .. semoga bertuah dalam GA INI

Reply
avatar
E'in
admin
9/30/2017 11:24 AM ×

good luck mai.. :)

Reply
avatar
Mellya Musa
admin
9/30/2017 3:40 PM ×

Thanks sudi join ^^ good luck and all the best ya. Senarai peserta >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html

Reply
avatar
Mieza S
admin
10/06/2017 9:40 AM ×

hai awak.
blogwalking sini.
semoga murah rezeki awak ^_^

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/11/2017 12:12 AM ×

Thank you ya semua

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon