Microbiology .

Budak part 1 mmg semangat lebih kan.Okey fine =..= . Tapi serius microbiology best.BEST!Tahu tak maksud best?Best tu best la.Okey aku tak tau nak gambarkan,tapi best la. *Ada rasa nak lempang tak budak ni?haha.

Untuk bebudak part 1,(aku la tu),subjek kami ada 7 je.Sikit je.TUJUH.Haha.Antaranya adalah...tattara :
  • BEL120 - english 
  • HBU111 - ahakz.ni kokurikulum la,budak bulat cam aku layak masuk pertolongan cemas je.sebab malas kawad.HAHA. (Okey aku dah trauma kadet polis kat merbok)
  • CTU101 -Agama , prinsip2 asas Islam
  • CSC - ala,kelas computer,time ni aku fesbukk je.HAHA
  • MAT133 - macam addmath la jugak. =) Senior dan GM kesayangan aku slalu tlg aku subjek ni. (melalui msg walaupun dah terpisah)
  • CHM138 - Basic chemistry . OK,MALAS NAK KOMEN.AKU BENCI KIMIA!
  • MIC102 - Cell biology . Nie la subjek microb.Hehehe..Syiok,syiok.Interesting walaupun buku dia agak lucah dan aku mimpi ngeri jugaklah tengok first time tapi relaks sudaa.haha
 Haa,bagi yang tak gemar subjek fizik tu,apakata nanti nak isi borang UPU lepas adik-adik SPM,ringan-ringan la tangan pilih microbiology.HEHEHE..Kami tak belajar fizik dah :) (:

eh,aku nak pergi dah ni.len kali aku update lagi.bye syg.










 
Previous
Next Post »

2 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Ir Firdaus
admin
6/13/2011 9:48 PM ×

melalui mg wlaupun terpisah ea.. hik3!

Reply
avatar
fareiyka
admin
6/13/2011 11:15 PM ×

mesti best kan amek microbio. . teringin la pulak. . :p

p/s : i don't like kimia too. .

Reply
avatar