Perihal JPJ daku :P

Alhamdulillah. Alhamdulillah . Alhamdulillah :)

Assalamualaikum .

Akhirnya setelah beberapa dugaan dan dikecewakan JPJ , aku berjaya dapatkan lesen aku harini . Awww~ So sweet lah abang JPJ yang sungguh kacak bergaya itu .

Kali nie aku sangat beruntung sebab dapat tester yang baik . Beberapa kali gak aku konfius pasal gear apa nak guna...Abang JPJ kacak tu yang tolong aku . Sobs sobs begitu terharu.

Untuk repeat JPJ aku kali nie kena bayar sewa tapak RM30 je . Boleh la takde la mahal sangat . 

Balik balik je dari lulus JPJ aku culik kereta mak aku seharian . Walaupun Toyota Unser tu agak besar untuk pemegang lesen fresh dari ladang macam aku , aku redah je.... Gian sangat wa cakap luuuu...

Ok MAMAAA ESOK PINJAM KETA LAGI.alalalala :P

Ok iklan sebentar :
Kepada sesiapa yang berada di daerah Kulim ,Kedah dan berminat nak mengambil lesen , bolehlah menghubungi Kunci Rimbun Driving School di alamat :

861&358 ,Mukim Sungai Ular
Jln Sungai Ular,
09000 Kulim,
Kedah

Tel: 04-491 4770 

Assalamualaikum :)
Previous
Next Post »

21 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
6/06/2012 9:26 PM ×

Tahniah kak ! haha . nak tawu tak , masa tgk title entri akak kat dashboard .. Wieya cakap laa .. " Wahh .. dah dpt lesen laa ~ " .. bile klik je masuk blog akak .. adik wieya tergelak - gelak ,, rupenya , gmbr lesen yg akak letak gmbr Patrick ! .. haha ..

Reply
avatar
Awan Nina
admin
6/06/2012 9:28 PM ×

Tahniah Mai !
akhirnya kan ?
habis lah keta mak lu haha

Reply
avatar
Izara4eva™
admin
6/06/2012 9:39 PM ×

Alhamdulillah da dapat lesen ye.. tahniah :D

Reply
avatar
6/06/2012 10:07 PM ×

woww..bestnya..dha dapat dha lesen dya..congratz..,then,drive safely..ok..=)

Reply
avatar
acai achoo
admin
6/06/2012 10:28 PM ×

hahha . sis mai , dah dpt lesen kemain lagi yea jenjalan menguasai keta mak anda . haha . anda berhak ! hehe

Reply
avatar
Ana Farhana
admin
6/06/2012 11:07 PM ×

blogwalking here! haiiii :)

Reply
avatar
Chic Na
admin
6/06/2012 11:31 PM ×

akhirnya. congrats mai. pasni boleh beli keta, kita drift sama. :)

Reply
avatar
6/07/2012 12:30 AM ×

congrats cik mai. ;)

Reply
avatar
ctk
admin
6/07/2012 3:20 AM ×

wah...bes la cmni....bawak ct jalan2 taw...hehehe....trus bawak kete ye..bgus2 :D

Reply
avatar
CikMai
admin
6/07/2012 8:49 AM ×

@dhia adawiyah : hahahaha, terima kasih awak.... nak tgk lesen akak tunggu siap lg seminggu,ekekeke...

@awan nina : habisss wa culik habis habisan.

@izara : alhamdulillah :)

@yana :trima ksih.

Reply
avatar
CikMai
admin
6/07/2012 8:52 AM ×

@ety salbiah : heee thanks dear...

@acai : hahaha mak dh tak sempat pgg dahh lepas ney...

@ana farhana : hai...selamat datang :)

@chic na : hakhak, bawak pun terhegeh2 ade hati nak drift.ekekeke

@si gadis melayu : thanks awak :)

@ctk : hehehehe lepas gian. nak itot ke?

Reply
avatar
jaakechik
admin
6/07/2012 9:10 AM ×

tahniah dear. jaa pun P lagi ni ogos ni baru dpt lesen besar! hikhik...

Reply
avatar
6/07/2012 9:34 AM ×

tahniah ..tapi aku dah dapat lesen kete dan moto lama da..hahahaha ..

Reply
avatar
Sally Yatiey
admin
6/07/2012 1:51 PM ×

Tahniah dah ada lesen ! :D hehe

Reply
avatar
mrs mell
admin
6/07/2012 1:58 PM ×

dah 2 taun lesen lam dompet... haramm... xpandai2 lg bawak.. huhu

Reply
avatar
zanairin
admin
6/07/2012 3:31 PM ×

bestnya da lepas..tadi test JPJ 2nd time.. tester gagalkan lagi.. sedih3..:(

Reply
avatar
6/07/2012 6:36 PM ×

haha..tahniah!!!lepas ni mai lah penang..hihi

Reply
avatar
shedameor
admin
6/07/2012 7:24 PM ×

haha, tahniah ! :)

Reply
avatar
9n0L4
admin
6/07/2012 10:02 PM ×

tahniahhhh. lps ni beli kete pulakkkk. hehe. :)

Reply
avatar
ctk
admin
6/08/2012 4:09 AM ×

tunggu kete sendri kamu bru nk ikot....hehehe

Reply
avatar