Semangat yang hilang :(

Wohoooohooo... Diluarnya tenang tapi Tuhan saja tahu :(

Amaran : Ini entry peribadi , tidak berilmiah

Assalamualaikum . 


Mood untuk pulang ke kampus yang terbang 100%. Semangat punah semangat hilang . Entah lah hai kenapa.

Kawan-kawan dah sibuk packing barang. Esok lusa semua pakat nak balik UiTM . Tapi aku takde perasaan nak balik.

Bukan tak happy hidup kat sana , tapi aku pun tak tahu kenapa tiba-tiba aku terus takde semangat nak balik sana. Padahal sebelum nie aku yang nak balik sangat .

Ehhhhh kenapa aku nie.... :(


Dia mesti sedih kalau tahu aku macam nie. 

Tolonglah hati , tolonglah bersemangat balik . Jangan macam nie ........

Errmmmmmmmmm...

Ya Allah :(

Ada tak sesiapa yang hilang semangat macam Mai jugak nie? 

Yelah aku kena balik sana jugak tak kira apapun. Kemon dear ... Semangat sikit ... Senyum senyum ...


Saya pun rindu awak . Jangan sedih ,nanti saya balik sana yea ..... 


Assalamualaikum. 
Previous
Next Post »

20 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
6/08/2012 5:48 PM ×

caiyok !!! jgn mlas2 yee ;)

Reply
avatar
[ miSsNanA ]
admin
6/08/2012 6:02 PM ×

same like me larr.. malas gilerr >.<

Reply
avatar
shedameor
admin
6/08/2012 6:25 PM ×

sama dengan akak. sumpah, taknak balik. tak kemas padahal tiket train malam ni :'(

Reply
avatar
CikMai
admin
6/08/2012 6:49 PM ×

@shedameor selamat berangkat kak sheda :))

Reply
avatar
6/08/2012 8:25 PM ×

cikmai sedih sbb lepas ni bz dah. alololo, nanti boleh jumpa jugak. kn dekat

Reply
avatar
Chic Na
admin
6/08/2012 8:27 PM ×

awat ni? semangat sket. kan ada yg tersayang dok tggu kat sana. :)

Reply
avatar
Chic Na
admin
6/08/2012 8:28 PM ×

lab microb & kuman2 semua tggu mai balik tau. cheer up! ;)

Reply
avatar
syafiqah
admin
6/08/2012 9:47 PM ×

amboy , fall in love plak ye , HAHA , BTw , ika datang blogwalking , eh , jemput join GA ika :)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

Reply
avatar
6/09/2012 1:04 AM ×

oh tidak.....arghhhhhhh

Reply
avatar
ctk
admin
6/09/2012 2:38 AM ×

same r kita..tetibe je ilang smgt..sampai kluar air mata...ilang smgt trus :(

Reply
avatar
6/09/2012 5:08 AM ×

ala-ala berjiwang plak dia...dah-dah p blik uitm...hehe

Reply
avatar
man
admin
6/09/2012 9:25 PM ×

perjuangan perlu diteruskan..

Reply
avatar
6/10/2012 12:05 PM ×

hhaahahhaha pandai betui si dia kpunyaaan awk tu mgayat..boleh mnuntut ilmu dgn die nih....dh lama ak tingggal bidang nihhh...hahaha :P

http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

Reply
avatar
6/10/2012 12:13 PM ×

hahahaha pandai betul si dia kpuyaan ko mengayat.boleh mnuntuut ilmu dgn die nih...skill dh tumpul sbb lama tinggalkan bidang nih...hahaha :P

http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

Reply
avatar
CikMai
admin
6/10/2012 2:14 PM ×

@leakedknowledge hahaha belajar ngan dia... ayat power tuu.,kahkahkah

Reply
avatar
Nurrul
admin
6/10/2012 10:17 PM ×

Dh nak naik sekolah esok ! ! !lalala.. Bestnya ! :D

Reply
avatar
CikMai
admin
6/10/2012 10:24 PM ×

@Nurrul wahhh semangatnye dier...

Reply
avatar
2/05/2017 9:57 PM ×

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

Reply
avatar
2/06/2017 1:42 PM ×

Chayook.. Chayook mai..
Ku seru semangat ke dalam dirimu.. hehehe

Reply
avatar