Kepada yang dihormati,

Terima kasih diatas perhatian anda untuk membalas kepada email saya yang tak seberapa ini.Saya tahu dengan datangnya email saya ini membuatkan anda keliru dan sangsi tapi saya percaya dengan ketentuan alla subhanahuataala saya menemui kamu walaupun tidak dengan mata kasar kerana saya bermastatin di United Kingdom bersama suami yang menjalankan perniagaan kecil-kecilan sejak 1975 sebelum beliau meninggal dunia 5 yahun lalu dan kini munggin tiba pula giliran saya dijemput kerana saya juga menjalankan kemoterapi intensif Operasi kerana pertumbuhan kanser payudara dan semakin teruk sehingga bernanah dan mengeluarkan bau yang kurang senang.hanya tuhan saja yang dapat membantu saya dan kakitangan hospital yang banyak memberi dorongan semangat untuk saya teruskan sisa-sisa hidup saya selama ini.Dengan doa saudara-mara dan juga teman-teman saya masih lagi boleh bernafas.

Sebelum beliau meninggalkan saya 5 tahun lalu kami bersetuju untuk melantik seorang peguam keluarga sebagai menjalankan perniagaan dan perbankan kami di Inggeris Raya disini untuk tujuan amal dan alhamdulillah beliau taat dan amanah menjalankan tugasanya.Saya dan suami berasa amat teruja kiranya dana kami ini dapat di berikan pada yang memerlukan di malaysia tanah tumpahnya darah kami tetapi sukar untuk saya menjalankan projek amal di malaysia kerana keuzuran saya ketika ini.

Keinginan saya yang terakhir ini dapat kiranya dana saya diuruskan untuk tujuan amal bagi yang memerlukan di malaysia.Dan jika anda orang yang boleh diamanahkan suka kiranya saya ingin beramah mesra untuk tujuan dedikasi antara saya dan keluarga anda sebelum saya meamanahkanya dengan membahagikan 70% tersebut di atas orang-orang yang memerlukan manakala 30% lagi untuk jenis assistant .Peguam saya akan menangani semuanya jika semuanya termaktub.Semoga allah merestui hubungan ini dengan tujuan murni.

Disini saya juga suka kiranya jika kamu dapat menghubungi peguam saya yang berkhidmat untuk tujuan mengenali dan mengetahui dengan lebih dekat lagi.

Tel:     +447031741868


Tuhan memberkati,

Pn. Zanzila binti Hashim 
From: Malaysia 

Errrr....No comment. Malas nak amik tahu dah la. Kalau korang berminat berinteraksi dengan makcik nie, hubungilah peguam makcik tersebut.
Sekian terima kasih.

Den nak tido dengan penuh kesedihan , besok hari terakhir anak buah den dekat umah den ni (T__T) . Lepas nie dia balik umah dia dah, sedih hatiku sedih sekali.

I'm gonna miss u muchuk auntie. Uwaaaaaaa.....

Auntie sayang dania dengan seluruh jiwa raga berserta urat-urat dan salur salur darah auntie ini . Wohaaa.... Ini baru anak kakak aku. Belum aku punya . Bhahaha. OK FOINE~!!Stopppp the gatalan ... Lalala~