Size doesn't matter. Kot!




Cintailah aku di waktu kurusku~
Dan...





Tattaraaa taraaa~ Amek kau badan naik mendadak jah hoi...Duduk KL , bak kata sorang akak dekat lab tu...

Duduk KL ni semua ada. Nak tengok apa semua ada. Nak MAKAN apa semua ada. Mak bapak je takde, jaga-jagalah diri~
Hah , disebabkan nak MAKAN semua ada lah aku jadi macam ni. Semua benda aku tak pernah try waktu dekat Kuala Pilah (KUALA PILAH kata kauuuuuu), semua aku nak cuba.


(Klik utk ke laman web restoran if you pun merancang nak "sehat" dan "sexy" macam I)

HAHA, serious said, banyak lagi tp malas nak list, itulah first time aku kenal restoran-restoran gini. Kalau kat Kuala Pilah , aku tahu ayam goreng Uncle ape ntah yang murah gila babeng tu dua ketul RM5 , dpt nasik ,air,ngan sup sekali. Dasyattttt penjimatannya. Kalau kat Kedah pulak aku tahu kedai mamak, kedai tomyam siam, repeat sampai muak, sekali sekala bolehlah ke McD or KFC or Pizza , tu pun kalau abah sudi belanja. Eheh.

Dah oleh sebab aku dah tak duduk KL , selamat tinggal syorga makananku. Jom diet utk kuruskan balik (eh aku pernah kurus ke?) badan. Tak kurus,at least cantik mata memandang pon dah okay. 

Tak best sebenarnya berbadan cubby nie, rasa berat and malas betul nak bergerak. -..- . Haish la labu~

I have to fight! Walaupun Akmal asyik menCOMELkan diri aku yang makin gemuk ni, aku tak boleh percaya. AHHHHH sandiwara cinta buta. EH! emosi pulak .kahkahkah. 

Apapun terima kasih kanda,kerna menerima diri adinda seadanya. Kite nak kurus sbb nak kawin ngan awak juga.Eheeee, nanti nak pakai baju pengantin lawa sikit,pastu nak photoshot awak dukung kite. (MOTIF SANGAT!)

Dah dah dah dah dah. 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ Nak pergi cari "something" untuk dikunyah. EHHH..lalala~
Previous
Next Post »

2 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Nur Raihanah
admin
2/15/2014 10:21 AM ×

Amboiii bukan main lagi dia . Haahaa

Reply
avatar
2/15/2014 6:40 PM ×

yang penting kesihatan terjaga :)

Reply
avatar