Cemburu

Cemburu itu sejenis ketakutan,
Ketakutan aku jika hilang engkau.

Hingga aku lupa,
Ketakutan ini boleh membunuh cinta,
Jika ia memamah kepercayaan.

:)

Senyum.
Kerana aku tahu siapa engkau.
Dan bagaimana hatimu.

moral of the story : Beragak-agaklah der. Sometime seseorang tu dah lakukan yang terbaik di belakang kita. Tapi bila kita terus menuduh yang bukan-bukan. Mesti dia hurt kan. Padahal kita, hurt yang kita sendiri cipta.

Relax. Dan chill lah.
Previous
Next Post »

7 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Sue Bee
admin
3/12/2014 3:00 PM ×

cemburu tandanya sayang,kot?..kata org tua2 dulu

Reply
avatar
Rosmiza Ali
admin
3/12/2014 8:57 PM ×

Hehe,, Betoi2.. =D

Reply
avatar
Pha Is
admin
3/15/2014 6:06 PM ×

cemburu tanda sayang. hehehe
okay, lama gila x singgah sini, sampai template pun dah berubah..

Reply
avatar
shedameor
admin
3/31/2014 4:02 PM ×

mai, akak buat comeback untuk dunia blogging. hihihi

Reply
avatar
alia azman
admin
3/31/2014 11:11 PM ×

cemburu membawa padah..hahaa..

Reply
avatar
hana hadi
admin
4/01/2014 11:28 PM ×

:)
cemburu diam2 jelah kalau hana.huhu

Reply
avatar
hana hadi
admin
4/18/2014 12:51 PM ×

cemburu sebab sayang tapi kalau kita sayang dia ja, n dia xsayang kita mcm buang masa je. hehe

a;a cemburu pun adakalanya sejenis ketakutan.huhu takut hilang dia

Reply
avatar