Bekas Kekasih / Dear Ex

Assalamualaikum,

A short post before aku nak gerak ni. Eheh. Aku usha-usha "KEYWORD" untuk masuk ke blog aku, dan jumpa ayat-ayat berikut:

ayat dear ex
1
ayat sentap untuk bekas kekasih
1
Hihi, Walau siapa pun awak, thanks for coming to my blog. Anyway aku takde ape nak cakap untuk ex aku memandangkan aku dah lupa pun dia. Aku ada cadangan untuk korang. Pergi baca terfaktab. Aku tak pandai bermadah sakti, tambah-tambah untuk orang yang tak penting.

I'm improving myself untuk orang yang aku sayang. Aku amik hinaan dia ,dan jadikan ia satu yang positive untuk aku.

Make sure aku lebih cantik, bijak dan berjaya dari perempuan selepas aku.


Previous
Next Post »