LIEBSTER AWARD by XENNOV

by - February 23, 2015


Assalamualaikum and hi everybody.
It's already a long time of period since i didn't join any game in blog. Dah lama tak berblog sebab kekangan masa (hihi). Terima kasih saudari Xennov yang tag dan ajak untuk jawab beberapa soalan cepumas. Ahakz, cepumas je. Ok let us start with the rules of the game.

\\ Answer the questions //
\\ Nominate others bloggers //
\\ Create your questions //
\\ Notify your nominate //

Answers for >THIS

1. Hitam atau putih. Sebab ?
Hitam . Kalau barang, susah nampak kotor. Kalau manusia, nampak lebih macho. Kalau haiwan, nampak misteri dan cute,

2. Benda yang suka tengok. 5 Sebab.

Gambar orang kahwin.
-Suka tengok orang bahagia.
-Nak tengok design baju.
-Upgrade angan-angan dream wedding
-Suka perempuan makeup cantik sebab nak jadi cantik.
-I just love it. I can feel the love between the lovebird.

3. Bila dalam gelap apa yang dibayangkan?
Sesak nafas tak sempat nak bayang apa-apa. Tak suka bergelap walaupun bukan jenis yang takut hantu. 

4. Radio atau TV?
Radio. Sesetengah perkara lebih indah bila pejam mata dan hayati. Sebab imaginasi kita tak terhad macam kaca tv.

Answers for >THIS

1. Tahu menjahit? Nama-nama jahitan?
TAK TAHU LANGSUNG. HAHAHAHAHAHA, Sorry. :B

2. Hitam atau putih? 5 sebab?
Always black.
-Kalau benda, susah kotor,
-Kalau manusia, lebih macho.
-Kalau binatang lebih cute, sebab ? Mata dia lebih menonjol. Tengok header la.Hihi
-Kalau pakaian, nampak kurus.
-Kalau gadjet nampak lebih mahal,ekslusif. Eheks.

3. Sokong telefon pintar atau tidak? 5 Sebab. 
Ya.
-Senang nak google anything pasal pelajaran, tambah-tambah time buat report. 
-Cepat dan efficient.
-Boleh amik gambar lawa-lawa, edit on the spot.
-Ada lirik bila pasang lagu, boleh karokae.
-Sebab saya suka FB, wechat, tuider. Kehkehkeh.

4.Binatang yang takut?
-Cicak.
-Katak.
-Anjing.
-Sugar glider.
-Rabbit.

Soalan :
1. Apa yang selalu memotivasi anda bila takde semangat?
2. Tiga ciri-ciri kawan yang baik?
3. Shawl atau tudung bawal? 4 Sebab?

Saya tag :

1. Puan Mell  
2. Kakak tiri cinderella 
3. Yaya 
Kalau sudi join la, thanks for reading. Love.









You May Also Like

2 orang rajin komen

  1. rajin nya mai buat blogwalking :)

    ReplyDelete
  2. hehe habiskan masa before masuk belajar balik T_T

    ReplyDelete