Yeay highlight dah cute.

Tengok blog adik aku, kedengki rasa hati sebab highlight dia kaler pink.HAHAHA. So kedengki aku terus tukar warna highlight kt blog sendiri.

Yeay menjadi. Tapi takleh lawan adik aku sebab dia siap ada shadow bagai, pandai main code html takpe ah. Aku bukan budak IT. Jumpa code yang dicari guna ctrl+f tu pun keciwi macam pa dah.HAHA.

Nak tukar camne?

Cari
a:link {

Lepastu paste code ni kat atas dia

 ::-moz-selection {
background:#FF86C2;
color:#000000;
}
::selection {
background:#FF86C2;
color:#000000;
}

 Kod yang aku letak kaler biru dan merah tu korang boleh tukar dengan kaler favourite korang. tengok kod kat >sini<

kbye.

No comments