Yeay, Menang Segmen Hang Komen Hang Bertuah by MekZumbie!



Assalamualaikum.

Haa, pasai ceq komen dan ceq bertuah haritu, maka sis MekZumbie pun tunaikan janji untuk review blog SENYUM ni dalam satu entry. Hihihi. Bukan senang nak conquer satu entry blog orang, hewhewhew. 

Firstly, thank you sangat sebab sudi review. Haa mengenai background gajah tu ambil dari google saja, Hihi. Dan template blog yang simple ni adalah  fully didesign oleh adik saya yang memang suka godek godek coding html. 

InsyaAllah walaupun blog ni blog peribadi dan banyak nak membebel pasal peribadi, tapi akan cuba dimasukkan perkara or tips berfaedah sikit. Hahaha, tu pun tak janjilah, kalau ada idea okayla , kalau tak,kelaut jugek.HAHAHA. 

Bloglist akan diupdate nanti. Dah lama sangat tak update,sampai ada yang blog tak hidup dah dalam tu. Adoi. Tapi dah update,dan akan update dari semasa ke semasa, siapa nak masuk list dalam bloglist saya boleh comment tau,hihi.

Harap semua terhibur dengan blog saya, dan kalau ada yang mengguris dalam perkataan saya, tegurlah. Korang jangan lupa pula baca review tu di >SINI< dan berkenalan dengan sis MEKZUMBIE

Tata. 


Previous
Next Post »

3 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Noor Maizan
admin
9/19/2016 2:08 AM ×

thank you ya farhana jafri

Reply
avatar
9/21/2016 4:35 PM ×

Yeah!! Congrats...
Nak bagi tahu.. dah follow sini..

Reply
avatar