Blog Review | www.reenri.com

Assalamualaikum, hola...

Sebelum ni Mai dah umumkan siapa yang telah terpilih untuk direview dalam entry ini, hihihi. So, apa yang kita boleh nampak, Kak Reen adalah orang paling banyak meninggalkan komen dalam ruang blog Mai ini. Jom kita mengenali siapakah blogger dari www.reenri.com ini. 

Klik untuk melawat Kak Reen

Blog Reenri adalah milik Kak Reen atau nama penuhnya korang boleh baca dalam entry ini. Kak Reen ni blogger dari KL, berumur 27 tahun dan telah berkahwin, hihi. Banyak persamaan Mai dan Kak Reen, mcm suka membaca dan kami sama-sama hyperthyroid warrior. Kak Reen selalu berkongsi pengalaman mengenai penyakit ni dan banyak tolong mai kenalpasti symptom-symptom penyakit hyperthyroid yang buat orang susah nak fahami kami.

Okay takmau cerita banyak, kalau nak kenal dengan lebih rapat, pergilah follow kak Reen, insyaAllah beliau memang seorang yang ramah.

Blog Kak Reen banyak menghimpunkan pelbagai jenis maklumat dan ilmu-ilmu dari hal kehidupan sehari-hari, rujukan untuk blog ataupun panduan untuk pergi travel. 

Wah, macam mana tu? Menarikkan?

Bila kita masuk je ke home page www.reenri.com, kita akan nampak navigation bar kat atas tu, 'home'. 'lifestyle'. 'blog tips and tutorial', 'travelogue'. 'hotel and resort', and 'about me'.

Homepage blog Kak Reen nampak ekslusif, kemas, dan minimalis. Kak Reen suka tau tukar-tukar template, tapi tak kedekut ilmu..hihi. Banyak tau tips nak tukar template, percuma ke beli ke, bab edit ke, korang geledah lah sendiri gali ilmu tu. Hihihi. Just click kat navigation 'blog tips and tutorial'. and tadaaaaa, semua di hujung jari anda.

Kalau korang nak pergi melancong tapi buntu nak fikir tempat best, jangan risau, dalam blog Kak Reen ni semua cukup lengkap. Klik 'travelogue' untuk dapat idea mengenai tempat-tempat menarik manakala 'hotel and resort' tu pulak boleh korang guna buat guide untuk cari tempat penginapan. Best kan?

Tapi tadi masa usha blog Kak Reen, mai tak nampak pula butang follow. Mai dah tanyakan kat Kak Reen maybe beliau terlepas pandang masa edit blog kot. 

So apa yang korang tunggu lagi? Jom blogwalking ke www.reenri.com

13 comments

  1. Ya betul... Cuba nak follow kak reen... Tapi tak jumpa celah mana nak butangnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak reen dah letak button follow, hihi...

      Delete
  2. Kena buat manual. Itu yang buat orang malas nak follow. Hahahaaa sat g akak letak. Thanks dik info dan terima kasih buat review ttg blog akk.

    Dan terima kasih banyak2 sebab faham tentang nama akak. Adik tak typing. Terus bagi link.. Hihihi syg mai!

    Malu sebenarnya nak baca review ni. Pertama kali blog di review. Alhamdulillah.. In sya Allah, akak akan review blog adik juga ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa kak reen, mai pun malu nk review sbb blog sendiri pun entah hape2, hahaha. Harap kak reen puas hati dengan review kat atas :D

      Delete
  3. wiwitttttt.. hehe.. wahh reen rajin mengomen ye.. akak x dpt nk luang byk masa komen sbb masa tak berapa nak ada.. adesss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha takpa kak lea, utamakan yang utama..

      Delete
  4. dah follow, boleh tambah kenalan lagi.bagus jugak review blog ni kan boleh kenal lagi each other dulu selalu buat blog review skank dah sendu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ,jangan sendu2 kak mila, jom meriahkan balik dunia blogging ni

      Delete
  5. waa rajin ye reen komen disini.. hehe.. siap ada buat blog review tuk reen lagi.. hehe.. tahniah2..

    ReplyDelete
  6. Bangga ade rakan blogger cm ni :) love ue all la :)

    ReplyDelete
  7. Sy skong apa saudari buat..reen ni sy kenal...rajin komen walaupun sy ni blogger lelaki...xlokek ilmu dan rajin timba ilmu dri blogger lain..terbaik saudari review! Salam kunjung dari Lokman .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi terima kasih kerana membaca review sy...
      nanti saya blogwalking balas ye.

      Delete