Direktori yang Menghimpunkan Blogger Seluruh Dunia.

Assalamualaikum, and hi.

Aku baru tahu akan kewujudan International Blog Directory ini yang menghimpunkan blog-blog dari seluruh dunia. Para blogger dari lebih kurang 200 buah negara telah join, dan lebih menarik lagi secara percuma! 

Cara mendaftar?
1.Masuk ke International Blog Directory >KLIK SINI<
2.Follow blog (wajib) dan google plus (terpulang) mereka.
3.Tinggalkan comment diblog mereka: 
   Blog name:____________
   Blog add   :____________
   Country      : Malaysia 
4.Tunggu nanti diorang akan datang ke blog kita bagitahu permohonan accepted ke tidak.

Perlu ke mendaftar?
Hahaha, yang ini terpulang kepada korang lah. Blogger besar seperti Hanis Zalikha dan abang Ben pun ada dalam list kat sini, apa salahnya blogger picisan macam kita join sekali kan? Hihihi. 

So my lucky number is #631, lepas daftar dapat award lagi tau



Okaylahh nak pergi terjah list blogger dari Malaysia and Indonesia jap, mana tahu dapat kawan baru...

7 comments

  1. Thanks for the information.

    ReplyDelete
  2. Waa akk dapat jemputan daripada blog ni jgak.

    ReplyDelete
  3. Hihihi blh kenal pelbagai blogger lagi ni. :)

    ReplyDelete
  4. menarik..dorg ad dtg singgh gtau..try ah jap..haha

    ReplyDelete
  5. Macam best ni. Nak daftar jugak lah. Tunggu free2 skit cik renex g terjah website tu.

    ReplyDelete
  6. Perghh, menarik ini boleh kenal2 lebih ramai blogger.. ;)

    ReplyDelete