Honesty

by - October 19, 2016

Tadi aku main quiz kat facebook tu, "One Word That Describe You". Aku pun klik, nak tahu resultnya?


Yeay. Hahaha betul la tu kot, aku ni sangat jujur orangnya which is sangat opposite dengan sifat memendam perasaan, Aku lebih suka bercakap apa yang aku rasa sebab bagi aku kalau asyik pendam je, nanti pedih sorang sorang walhal orang lain tak faham pun apa yang kita rasa. Tak adil lah begitu...

Ikhlas pula? Tak perlu dijelaskan. Hihihi. Kerana setiap perkara aku akan buat dari hati & aku tak akan buat apa apa yang aku tak ada hati padanya. So, walaupun orang pernah kata aku hipokrit ke berpura-pura ke, aku tak kisah. Kerana penilai hati yang sebenar bukan penghukum membabi buta macam manusia, Dia yang maha Esa.

Nah kalau korang nak try, pegi >SINI<

You May Also Like

9 orang rajin komen

  1. haha nak try jugak la camni :P

    ReplyDelete
  2. ni web yg by yg guna dlm fb tu kan ? hee..

    ReplyDelete
  3. Mellya : try laa nnt,hhihi,jgn lupa share.

    syarfiqa: yup awak, fb pnya quiz ni

    chekgu : Hehehe yeay serupa;

    ReplyDelete
  4. Cik Nur dah berabad tak buka FB, bersawang gamaknya

    ReplyDelete
  5. Kan.. Better bagitau apa yg kita rasa dari memendam..
    Penat tau pendam perasaan ni.. :(

    ReplyDelete
  6. @nurul rasya amacam, betul ke idok?hahaha

    Cik Nur : Hahaha kita selalu buka, tp jarang post status, share2 je.

    Kak long : Tu la, mai tak suka pendam, cakap direct je.

    ReplyDelete
  7. Honest cakap, yang blog awak kemas dan cantik :) Salam perkenalan :)

    ReplyDelete