Idea Potongan Rambut Pendek Kekal Menawan

Assalamualaikum, hi.

Zaman sekarang ni kebanyakan wanita dah sibuk mengalahkan lelaki, tak kiralah yang masih belajar ataupun bekerja. Kadang-kadang rutin bermula sebelum matahari terbit lagi, berakhir pula bila langit dah gelap gelita.

Bagi yang bertudung, seharian rambut terperap dalam tudung tu, memang susah nak diuruskan. Jadi ramai wanita akhirnya memilih untuk memotong rambut pendek. Berambut pendek sebenarnya bukan halangan untuk kekal bergaya dan menawan. 

Bagi jenis rambut lurus, memang senang nak menggayakan apa sahaja design rambut, mesti menjadi. Untunglah uols tau. 







Berambut kerinting atau ikal tak boleh berambut pendek? Siapa kata? Lihat saja contoh kat bawah. Cantik kan, hihi. 






Previous
Next Post »

5 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Afif Rayyan
admin
10/21/2016 5:27 PM ×

Isteri saya pun berambut pendek.. nampak kemas je

Reply
avatar
sviors
admin
10/21/2016 5:55 PM ×

Ya, rambut pendek senang nak urus.
Btw, gmbr last tu style.

Reply
avatar
Eeca Shyaa
admin
10/21/2016 5:57 PM ×

cantik! suka tgk style rambut mcm ni.

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
10/22/2016 9:37 AM ×

cantik and stylo tapi kalau bertudung mesti nak ikat rambut jugak.

Reply
avatar
Kak Long
admin
10/22/2016 9:15 PM ×

selesa berambut pendek.. Teringin nak rambut ikal mayang macam tu..

Reply
avatar